logo
5 April 2012

Outfit – Grijs met zwarte zakken

Gepost in mijn outfits

Ik heb weer een webshop voor je waardoor je wellicht diep in je heugen moet graven: Nefertiti, waar deze ‘grijs-met-zwarte-zakken’ shorts vandaan komen. Nefertiti is een Indonesische webshop met met name prachtige sieraden, maar ook stylish en aparte kleding. Waar je de shop van zou moeten kennen? Van mijn verjaardag! Toen gaf ik hier namelijk twee sets weg.  Hun webshop is behoorlijk leeg op het moment, maar er komt namelijk weer heel veel het-bekijken-waard aan binnen een paar weken.

Zo denk je dat de zomer al half is aangebroken, zo sta je weer in winderig herfstweer. Blijkbaar heeft dat meteen invloed op mijn kledingkeuze: voor de vorige outfitpost koos ik nog voor kleur, nu zie je vooral bruin, zwart en wit. Ik mixte mijn favoriet kleur maillot met de luipaard printjes uit mijn kledingkast, en kwam al gauw op deze combinatie uit.

Wat vind je ervan?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M via eBay luipaard blousje
onbekend luipaard vestje
H&M Trend ketting
Nefertiti broekje
onbekende maillot
Asos via eBay wedges

Foto’s door Jan Neman.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties