logo
27 April 2012

Outfit – Luipaard jeans

Gepost in mijn outfits

Waar ze opeens vandaan zijn gekomen weet ik niet, maar waar andere trends vaak even wat tijd nodig hebben, was de luipaard jeans daar gewoon ineens: in alle winkels, in alle varianten. Ik ging zelf voor deze subtiele variant, waarvan ik de kleurcombinatie echt prachtig vind en die lekker fris is voor de zomer. Voor de verandering stylde ik hem in een draagbare, stoere look, waar ik me helemaal comfortabel in voelde. De blazer geeft het geheel net wat meer edge.

Aan mijn voeten ‘bungelen’ de biker boots weer, die ik echt een toffe combi vind met de broek. Ik zou met de broek en laarzen heel veel verschillende ‘bovenkanten’ kunnen bedenken, maar die onderkant is gewoon een match made in heaven voor mij. Helaas ben ik nogal snel verveeld als het op kledingcombinaties aankomt, dus ik ga de volgende keer waarschijnlijk toch weer de uitdaging aan met een ander paar schoenen.

Wat vind jij van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided top
H&M Divided jeans
Skechers laarzen
neovisioneyewear zonnebril
Primark via eBay blazer


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties