logo
28 April 2012

Outfit – Mijn United Styles ontwerp

Gepost in mijn outfits

Eerder vandaag konden jullie de preview al zien van mijn United Styles ontwerp. Sorry dat ik zo slecht kan verbergen dat ik best een beetje trots ben, haha. Ik heb de print dan wel niet zelf getekend, de zakjes niet zelf aangenaaid… ik heb het jurkje wél zelf samengesteld. En dat maakt hem voor mij toch een beetje ‘mijn ontwerp’. Geen idee waar ik het over heb? Lees deze en deze post nog even terug.

Het liefst zou ik dit jurkje lekker dragen met blote benen, sandaaltjes en een big ass zonnebril, maar helaas laat het weer dat duidelijk nog niet toe. Vandaar dat ik het jurkje nog even heb moeten verpakken in wat andere kleding; gelukkig piept het vrolijke printje er leuk tussendoor. Een outfit met ‘meer jurkje’ houden jullie nog van me tegoed.

Ontzettend blij was ik, met de vondst van de combinatie van het jurkje en de panty. Staat perfect, toch? Helaas maakte mijn dierenliefde een eind aan het geluk, want een speelse pub vond het vooral leuk om in het kwetsbare kledingstuk te bijten. Daar ging panty #13095 in de prullenbak.

Wat vind jij van mijn ontwerp? En van de combinatie die ik ermee gemaakt heb?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
United Styles jurkje
Nefertiti ketting
onbekende panty
Nero Biano laarzen
C&A faux leren jasje
Only vestje


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties