logo
14 April 2012

Outfit – Modemeisjes by Lake Side lancering

Gepost in mijn outfits

Het is altijd hetzelfde liedje: als ik hier door de wijk loop voel ik me net een kerstboom in mijn glitterrokje, maar inmiddels weet ik uit ervaring dat dat snel over is. Zodra ik in Amsterdam op de plek van bestemming ben, is het eigenlijk nog onmogelijk me overdressed te voelen. Daarom houd ik ook zo van Amsterdam, de stad waar alles kan.

Het leuke aan deze outfit vind ik dat deze zowel bij de Modemeisjes (glitter en glamour), als bij mij (kleurrijk en toch best origineel) past. Die combinatie probeer ik ook altijd na te streven, en ja: ik ben stiekem best een beetje trots als dat gelukt is. Modemeisje Maria gaf me een compliment over mijn outfit; die was natuurlijk de kers op de taart.

Wil je meer foto’s zien van het de lancering van de Modemeisjes by Lake Side collectie? Vandaag plaats ik nog ongepubliceerde foto’s op Facebook.

Even iets anders: wil jij iets weten over mijn ‘garderobe’? Laat dan hier je vraag achter.

Wat vind jij van mijn outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
C&A rood blousje
DKNY vest
eBay rokje
Tango overknee laarzen
Sazjewelry.nl ketting


Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties