logo
21 April 2012

Outfit – Mosterdkleur

Gepost in mijn outfits

Mosterdkleur – klinkt misschien niet al te appetijtelijk, maar ik vind het echt één van de mooiste kleuren die er is. Van deze broek moet je dan ook houden, maar dat doe ik in ieder geval zeker. Een palazzo broek was nog meer dan welkom voor deze zomer, en met dank aan Dress Republic heb ik hem nu in dit aparte kleurtje gevonden. Ik stijlde deze outfit casual af met streepjes, All Stars en… m’n hand in m’n zak.

Voor wie denkt dat ik last heb van hoog water o.i.d.; de lengte hoort zo. Je zou denken dat het een april-lengte is, maar helaas vroren mijn enkels eraf. Hopelijk geldt voor weer hetzelfde als voor eten: wie wat bewaart heeft wat.

Ik ben héél benieuwd wat jullie van deze outfit vinden!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Dress Republic broek
H&M Divided top
H&M blazer
Conley’s sjaal
Coverse All Stars


Foto’s door Jan Neman.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties