logo
4 April 2012

Outfit – Neon ketting

Gepost in mijn outfits

De oplettende lezer zal hem nog herkennen, maar ik vergeef het je als dat niet zo is: de neon ketting in deze outfitpost kon je al zien in deze editie van de blogpost tips. Ik was er bij de eerste aanblik al verliefd op! Aangezien er nog amper tot geen neon bij me in de kast hing, lag of stond, heette ik deze ketting uit Etsy shop birdie num num (love it!) graag welkom. Hij maakt een outfit heerlijk zomers fris, niet? Stay tuned voor meer ‘neon ketting’!

Ik vertelde in de vorige outfitpost al dat ik mijn biker boots meteen een paar dagen aanhield, dus die zie je hier weer terug. Wel veel lieflijker gestijld, niet in de laatste plaats door de sokjes. Het was een last minute idee, omdat ik het contrast tussen de bovenkant en onderkant anders toch te groot vond. Hoewel het geen perfecte match is, doen de sokken me wel denken aan de print van de blazer, en het geheel vind ik nu dan ook helemaal kloppen.

Wat vind jij van neon? En van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Trend via eBay blazer
H&M Garden collection via eBay rokje
H&M sokken
Skechers biker boots
birdie num num ketting

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties