logo
2 April 2012

Outfit – Nerd

Gepost in mijn outfits

Dit is nou niet bepaald een outfit waarin je me zou uittekenen. Zie jij kleur? Nee, dat bedoel ik. Mijn vriendje vond me vooral een nerd met deze bril. Hoewel ik dat wel met hem eens ben, heeft de outfit ook wel iets rockish, iets rebels. De hair do en het sjaaltje maken het voor mij toch nog ‘Suz’: ze zorgen ervoor dat de outfit niet te punk wordt, maar ook nog iets chics houdt. Bovendien compenseert het peace sjaaltje een beetje de skull voor mij, want normaal gesproken (het is dat het pailletten zijn) houd ik helemaal niet van dat soort afbeeldingen.

Er hangt, staat en ligt al van alles in mijn kast, maar iets dat nog ontbrak waren biker boots. Verleden tijd, zoals je leest en ziet, want wat rockt daar aan mijn voeten? Juist: mijn perfecte paar van Skechers. Ik heb ze een paar dagen niet meer uit gedaan, want ze zitten echt héérlijk. Bovendien is het voordeel dat je met deze laarzen niet hoeft te kijken waar je loopt, want ze worden eigenlijk alleen maar mooi ‘rauwer’ met dragen.

Wat vind jij van deze outfit? Ook nerdish?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Dress Republic digital print vestje
Coolcat top
Only jeans
Skechers laarzen
bril en sjaaltje onbekend

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties