logo
28 April 2012

Outfit preview – Weet je nog… ?

Gepost in mijn outfits

Normaal gesproken plaats ik geen outfit preview, maar voor deze keer wil ik een uitzondering maken. In de volgende outfitpost (later vandaag online) draag ik namelijk iets dat toch wel bijzonder voor me is, en waarvoor ik een preview dan ook wel op zijn plaats vind.

Photobucket

Als ik zeg: ken je bovenstaande afbeelding uit deze post nog…?

En ik laat je vervolgens deze foto zien…

Photobucket

…dan weet je wel genoeg toch?

In de blogpost over United Styles was ik al redelijk enthousiast, maar ook nog behoorlijk kritisch. Ik had immers nog geen ervaring met het concept, en was dat – zoals ik daar schrijf- ook niet van plan. Toch was ik té nieuwsgierig om dit concept ook verder voor jullie te testen en, zoals je misschien kunt raden, is dat inmiddels gelukt.

Wat kan ik zeggen? Hoewel ik zeker niet wil doen alsof €79,95 geen geld is voor een jurkje (dat vind ik namelijk helemaal niet!), snap ik eerlijk gezegd niet dat ze er de service voor kunnen verlenen die ze verlenen. Ik heb een aantal weken moeten wachten op mijn persoonlijke ontwerp, maar in de tussentijd heb ik wel een effen proefmodel gekregen (om te kijken of de afmetingen goed waren): dit jurkje in het zwart, nog steeds hartstikke leuk! Bovendien werd ik de hele tijd persoonlijk via de mail op de hoogte gehouden en ben ik gebeld om mijn mening te vragen over hun service. United Styles is duidelijk perfectionistisch in hun concept, en aangezien ik niet zo gewend ben aan service (laten we eerlijk zijn: in de goedkopere regionen moet je dat er toch vaak zelf bij bedenken) was ik best onder de indruk. Voor iedereen die ‘normaal’ ook deze bedragen uitgeeft aan kleding of misschien wel één keer gek wil doen: United Styles zou je volgende stop moeten zijn!

De complete outfitpost volgt later vandaag. Stay tuned!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties