logo
7 April 2012

Outfit – Rétro sunnies

Gepost in mijn outfits

Tot zo’n twee jaar geleden droeg ik echt nooit een zonnebril. Net zoals tassen voor mij, waren het van die accessoires die ik het liefst gewoon vergat. Ik wist ze toch altijd op de verkeerde momenten (lees: geen zon) mee te nemen. Nu heb ik van dat laatste nog steeds wel last, maar tegelijkertijd kan ik eigenlijk ook niet meer zonder. Sinds ik ontdekt heb hoe een zonnebril mijn outfit echt kan ‘maken’, wat bij deze outfit het geval is naar mijn mening, ben ik zo blij dat ze bestaan! En dat neovisioneyewear bestaat, haha.

Zoals je in deze post al kon lezen ben ik dit seizoen helemaal fan van ronde modellen. Waren ze me eerst iets te, nou ja, rond,  nu vind ik dat rétro gevoel helemaal leuk.

Ik had wat moeite met het samenstellen van deze outfit, omdat ik bang was dat het geheel allemaal iets te zwart zou worden voor mijn smaak (daar kan je je wellicht iets bij voorstellen…). Echter, het jurkje (en de bril dus) hebben alles goed gemaakt, en maken dat ik echt super blij ben met het geheel nu ik de foto’s terugzie!

En dan nog even iets anders: omdat er vraag naar was, heb ik de ‘winnaar’ uitgerekend van de laatste Battle of the outfits en deze bekend gemaakt via Facebook. Vinden jullie het leuk als ik dit vaker doe?

Wat vind jij van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M a-symetrisch jurkje
DKNY vest
tweedehands ketting
‘onbekende’ panty
Nero Bianco laarzen
H&M man cuff
neovisioneyewear sunnies


Foto’s door Bas Visserman.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties