logo
30 April 2012

Outfit – Rood, wit, blauw

Gepost in mijn outfits

Zijn jullie aan het genieten van Koninginnedag? Wat een cliché, maar wat boffen we met dit weer hè! Wauw!

Aangezien ik, zoals jullie weten, niet zo’n feestbeest ben, vind ik de vrijmarkt nog het leukste aan Koninginnedag. Naast de algehele oranje sfeer natuurlijk. Vandaar dat ik deze keer ook outfit foto’s heb gemaakt ‘in stijl’: bij de kraampjes, fietsen, oranje shirtjes en vlaggetjes.

Omdat de meesten al oranje zijn, koos ik voor rood/wit/blauw. Niet in de laatste plaats omdat ik deze panty met vlag vond (die het inmiddels alweer heeft begeven, damn!); de rest van deze outfit bedacht ik er al meteen bij in mijn hoofd. Als kers op de taart (in dit geval: als oranje op Koninginnedag…) koos ik voor oranje op mijn nagels. Ik geloof niet dat ik me ooit zo goed aan de dresscode hield.

Wat vind je van mijn Koninginnedag outfit? En waar heb je zelf voor gekozen vandaag?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided blouse
Primark jurkje
Pieces panty
Izi-fes laarsjes
Triwa horloge
H&M Trend zonnebril


Foto’s door Bas Visserman.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties