logo
25 April 2012

Outfit – Slangenloafers

Gepost in mijn outfits

De loafer is echt de (zomer)schoen van dit moment, en ik heb daar absoluut géén moeite mee. Ze kunnen eigenlijk wel met alle stijlen mee, zijn comfortabel, binnen een seconde schiet je erin en helemaal leuk wordt het wanneer in allerlei leuke printjes komen. Zoals deze slangenversie van Bullboxer (je weet wel: het merk waar ik hier over schreef). Hun schoenen zijn veelal heel draagbaar, maar toch nét iets anders. That’s what I like! Mijn advies is dus om ze in de gaten te houden; bijvoorbeeld via Facebook

Hoewel ik denk dat een nettere of retro stijl ook een leuke combinatie zal zijn met de loafers, heb ik deze keer voor casual en nonchalant gekozen. Yara (voor één keertje weer fotografe, nu de oosterburen aan het verkennen in Deutschland)noemde me een beetje hippie-achtig: ‘Komt vast door je flared jeans‘. Ho ho dame, bootcut noemen we dit hè? Dat je het even weet. Ik had nooit verwacht dat ik dit nog eens zo zeggen van een spijkerbroek, maar: damn, I love it! Op deze broek staat gewoon álles mooi, en toch is hij niet zo ‘weinig zeggend’ als een skinny. Totdat de trends zich weer omdraaien en iedereen de 70s gaat herbeleven in wijde pijpen: dan voel ik me waarschijnlijk weer ontzettend kicken in een skinny. 

Wat vind jij van de loafer? En van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M top
New Yorker beige vestje
DKNY vest
Asos jeans
Lucardi zonnebril
Bijou Brigitte ring
H&M sjaal
Bullboxer loafers


Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties