logo
18 April 2012

Outfit – Tie-dye jeans

Gepost in mijn outfits

Een grijze blazer, jeans, en sneakers: niet bepaald waarin je me uit kunt tekenen. Toch vind ik deze combinatie heerlijk. Niet in de laatste plaats door de knalroze nagellak, die ik deze keer écht nodig had om me geen grijs muisje te voelen.

Met deze grijze, oversized blazer heb ik altijd erg veel moeite, omdat hij een groot oppervlakte van de outfit in beslag neemt, en daarmee al gauw de hele outfit grijs en somber oogt. Volgens mij heb ik nu echter het kunstje onder de knie: hem speels en sportief combineren, in plaats van netjes. Ik wil er tenslotte niet bijlopen als een te serieuze secretaresse (met alle respect…).

De tie-dye jeans was een paar jaar geleden al een kleine hit, maar heeft toen niet echt doorgepakt. Deze lijkt nu aan een revival bezig te zijn. Leuk, want ik ben er dol op! De tie-dye print staat toch net iets speelser dan gewoon een effen jeans. Met deze van AX Paris ben ik heel blij omdat hij goddelijk zit en aansluit (stretch!), en omdat de print nét niet te veel en nét niet te weinig aandacht opeist. Een goede tip dus, voor de liefhebber.

Wat vind jij van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
C&A top
AX Paris tie-dye jeans
Nike sneakers
H&M Divided cirkelsjaal
De Bijenkorf armband
Mango ring
H&M riempje
onbekende blazer


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties