logo
11 April 2012

Outfit – Timberlands

Gepost in mijn outfits

Terwijl ik onderstaande foto’s maakte, realiseerde ik me dat mijn Timberlands misschien wel de oudste items uit mijn garderobe zijn. Het meeste wat ik heb gaat wel enkele jaren mee, maar deze schoenen heb ik al zo’n vijf jaar. Op mijn leeftijd is dat vrij lang, toch? Hoewel ik het model erg stoer vind en nog steeds van ze houd, draag ik ze al een hele tijd vrijwel niet meer. Het zijn de schoenen geworden die ik even aanschiet als ik iets buiten weg moet gooien, of die ik draag tijdens mijn wandelingetje van en naar de sportschool. Daarmee doe ik ze eigenlijk te kort. Vandaar dat ze vandaag weer eens schitteren in een outfit post!

Hoewel de Timberlands vermoedelijk ook niet misstaan in een wat ruigere combinatie, heb ik –obviously– gekozen voor een kleurrijke combinatie. Hoewel op pumps lopen toch wat natuurlijker voelt voor mij, ben ik heel blij met hoe lekker speels het totaalplaatje is geworden. Met dank ook aan mijn H&M Fashion Against Aids body uit 2008 (die gaat dus ook alweer enige tijd mee), die ik nog steeds zo nu en dan met veel plezier draag.

Wat vind jij van mij op Timberlands?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Fashion Against Aids body
C&A vestje
H&M sjaaltje
Primark broek
Timberland schoenen


Foto’s  door  Bas Visserman.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties