logo
12 April 2012

Outfit – Vergeet de winactie niet!

Gepost in mijn outfits

Deze post is natuurlijk – de titel zegt het al- om jullie nog even een reminder te geven dat je een ruime dag hebt om kans te maken op deze neon ketting? Heb je nog niet meegedaan, en wil je wel de ketting winnen die ik in deze outfitpost weer draag? Klik dan hier

Hoewel het de afgelopen dagen meer herfstig weer is geweest dan lenteweer, wissel ik zwart als basiskleur toch graag af met met lichte kleuren. Ik heb nog getwijfeld of ik voor een gekleurde panty of maillot zou gaan, maar dat leek me wel erg bont, vandaar dat ik voor een tint dichtbij het vest heb gekozen. Met het zonlicht erop lijken mijn benen nu wel letterlijk melkflessen, maar die lichte kleuren staan in ieder geval wel lekker fris toch?

Ik hoor graag weer wat je van deze outfit vindt!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
tweedehands jurkje
onbekende maillot
Miss Selfridge via eBay vest
Claire’s riempje
birdie num num ketting
H&M Divided schoenen


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties