logo
22 April 2012

Rarelondon.com jurkjes – Mijn favorieten

Gepost in fashion

Rare London: een webshop die ik al een hele tijd geleden leerde kennen, maar waar de creditcard als enige betaalmogelijkheid een afknapper was. Veel jongedames hebben die immers niet, net zoals ikzelf. Gelukkig kun je er inmiddels ook met Paypal betalen. Een mogelijkheid die in Nederland ook nog niet heel veel gebruikt wordt, maar in ieder geval al een keuzemogelijkheid meer.

Om het maar gelijk gehad te hebben met alle kritiek: op de site staat naar mijn idee tegenstrijdige informatie. Zo vind ik op de terms & conditions pagina dat alle verzending buiten de UK 10 pond bedraagt, terwijl er bij delivery & returns staat dat verzending buiten de UK maar binnen de EU 6 pond kost. Om het nog hilarischer te maken, staat er bij de productbeschrijvingen dat buiten de UK in alle gevallen (zowel binnen als buiten de EU dus) 12 pond bedraagt. Misschien heb ik het verkeerd begrepen, maar erg verhelderend is de informatie in ieder geval niet. Als je de jurkjes nou voor niets kreeg, maar daar komt het ook niet echt in de buurt.

Ook kan ik er vinden dat verzending tot 5 weken duurt binnen de EU! Uit de UK! Gaan ze er soms mee zwemmen?

Ohja, en dan kun je ook nog een naheffing krijgen omdat je bestelling meer weegt (en dus kost), dan waar je voor betaald hebt. In tijden dat veel webshops niet eens meer verzendkosten rekenen, vind ik dat echt géén service.

Je vraagt je misschien af waarom ik in godsnaam over deze webshop schrijf, als ik zoveel te zeuren heb? Mijn enige excuus is dat ik hun kleding gewoon ont-zet-tend leuk vind. Vooral voor hun zomerjurkjes van dit moment heb ik echt een zwak. Je geeft me toch geen ongelijk hè?

Photobucket
V.l.n.r.: €54,93 / €35,40 / €37,84 / €42,72 / €31,74 / €39,06

En ohja: ik vertel bovenstaande ook om jullie even te laten zien dat communiceren ook een vak is, en dat het belangrijk is om je informatie helder te hebben voordat je je bindt aan een aankoop. Wel zo veilig.

Terug naar de jurkjes. Bloemen, dieren en strikje: blijer kun je me niet maken. De stijl van Rare is vrij zoetzappig, daar moet je dus van houden, maar dan ga je wel ultravrolijk de zomer in.

Deze post neigt voor mij nog steeds meer negatief dan positief, vandaar dat ik met geweldig nieuws ga eindigen: Rare is ook te koop bij Asos! Gratis verzending! Binnen een week je pakketje in huis! Veilig betalen!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties