logo
13 April 2012

Reisrepo – Yara in Londen

Gepost in overig

De reacties op Yara’s vorige reisrepo (Noorwegen) waren erg enthousiast, en jullie zeiden dat jullie graag foto’s wilde zien van haar trip naar Londen, dus here they are!

Voor degene die het gemist hebben: Yara is mijn beste vriendinnetje, en voor onbepaalde tijd (in ieder geval twee jaar) de wereld aan het verkennen. Zonder plan, zonder ‘moeten’, alleen maar aan het overleven en genieten van het leven. Zoals ik gisteren nog tegen haar zei: “Ik zou willen dat ik het zo kon”, want wat ziet ze er heerlijk ontspannen uit (als in: ik ben dus erg slecht in ontspannen)!

Na vier maanden in Noorwegen te hebben gewerkt op een boerderij was ze de afgelopen maand in Londen. Zonder werk, zonder school, terwijl ze eet en slaapt op een zo goedkoop mogelijke manier en ondertussen maar ziet wat de stad haar brengt. Nieuwe mensen ontmoeten, avonturen meemaken, wat van de wereld zien… er zijn er vast genoeg onder jullie die begrijpen waarom ze het leven op deze manier zo aantrekkelijk vindt.

Aangezien haar verblijf niet zo lang was als de vorige keer heb ik wat minder foto’s, máár als ‘goedmakertje’ is de volgende post een streetstyle post met foto’s die Yara voor mij in Londen maakte!

Photobucket
De bijzondere etalage van Louboutin.

Photobucket
De schoenenafdeling van Topshop: hier zou ik dus echt als een kind in een snoepwinkel zijn.

Photobucket
Het is dat ik toch geen make-up mag dragen, maar anders móest en zou ik dit jaar nog naar Boots: wat een beauty walhalla, zag ik aan de hand van de foto’s.

Photobucket
“Alles wat je niet mag, wordt een obsessie”, zeggen ze weleens toch? Ik ben helemaal niet zo’n zoetekauw, maar door mijn dieet mis ik toch wel guilty pleasures als deze.

Photobucket
Voor deze foto geldt hetzelfde.

Photobucket
Al van jongs af aan ben ik bang voor de ‘gab’, eeeuh ‘gap’ (ik schreef het verkeerd in deze post).

Photobucket
Een bewijsje dat ze er echt geweest is.

Photobucket
Eén van de dagelijkse bezigheden: ‘chillen’ in het park met hostel-genoten.

Photobucket
“In elk stadje een ander schatje” geldt voor Yara in de vorm van lichaamsversiering: in Londen liet ze een anker zetten met witte inkt. Witte inkt vind ik persoonlijk echt prachtig.

Photobucket
Ruben kwam een weekje langs…

Photobucket
…en scoorde echt een geweldige vintage trui met katten erop!

Photobucket
Een uitgaansfoto met… kleurtjes!

Photobucket
In de categorie just saying.

Wat vonden jullie van deze post? Willen jullie na haar volgende trip (die ligt nog niet vast, maar Berlijn is een grote kanshebber) weer een reisrepo zien?


Foto’s door Yara Verheij en voor  fashionisaparty.com.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties