logo
26 April 2012

V&D Merkenparade – Win €250,- shoptegoed!

Gepost in overig
Dit is een advertorial. 

Vanaf 5 mei is het Merkenparade bij V&D. De actie loopt maar vier dagen, en biedt allerlei leuke acties rondom de merken die V&D te bieden heeft. Noteer het dus in je agenda, zorg dat je het niet mist.

Om te beginnen is het handig om VIP-klant te worden (indien je dit nog niet bent). Als je Airmiles spaart, kun je deze met je VIP-pas inwisselen voor 20% korting, en met je Persoonlijke Kortingspas (die krijg je met de post indien je VIP bent) krijg je tot 20% extra korting tijdens de parade.

Als Airmilesspaarder krijg je bovendien – VIP of geen VIP- nog meer voordeel, want bij besteding vanaf €50,- in een V&D winkel krijg je 100 Bonus Miles (eenmalig geldig).

Extra koopavonden voor de Merkenparade vindt je hier en de actiefolder van de Merkenparade kun je hier vinden.

Photobucket

En dan nu het mooiste: natuurlijk vergeet V&D haar trouwe Facebook fans niet, en heeft zij speciaal voor ons (als fans) een actie opgezet. Als je Facebook fan bent van V&D (nog niet? doe dat dan hier) kun je meedoen aan hun ‘Hoe fashionable ben jij?’ test en zo €250,- aan shoptegoed winnen! €250 om te besteden aan één van de velen merken (New Look, Jane Norman, Mexx, Guess etc.) van V&D die meer dan de moeite waard zijn!

Photobucket

Doe de test nu en hoor op 14 mei (via de V&D Facebook pagina) of jij de gelukkige bent!

Ga jij een kijkje nemen tijdens de Merkenparade? En heb je de test gedaan?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties