logo
5 April 2012

Win! – Neon ketting

Gepost in overig

Als ik zeg stay tuned, dan bedoel ik stay tuned (zie deze post), want ik ga namelijk ook één van mijn lezeressen blij maken met de ketting uit de laatste outfitpost. Leuk hè? Een winactie was weer even geleden, en om het nieuwe seizoen in te luiden, wilde ik wel iets bijpassends weggeven. Deze ketting is dat naar mijn idee helemaal! Ik hoop dan ook dat ik iemand er net zo blij mee kan maken als dat ik ermee ben.

Voor wie dat nog niet gedaan had: neem eens een kijkje bij birdie num num, waar de ketting vandaan komt. Ik vind het geweldig hoe eigenaresse Tati alles ecologisch en met de hand maakt; haar designs zijn vrij simplistisch, maar creatief en origineel. En bovendien kleurrijk, want bijna alle varianten zijn in veel kleuren te verkrijgen. Volg deze leuke webshop ook via Facebook, als je op de hoogte wilt blijven van Tati’s ontwerpen.

Photobucket
Photobucket

Win!

Zie jij jezelf wel met deze ketting lopen en wil je meedoen?

– Volg fashionisaparty.com via minimaal één van de volgende social media: Facebook / Bloglovin /Twitter

– Tweet, like (via Bloglovin of Facebook) of deel (via Twitter of Facebook) (over) deze winactie.

– Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee wilt doen, waar je me volgt, en hoe/waar je gedeeld of geliked hebt.

Succes!

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig wereldwijd. Meedoen kan t/m 13 april 2012. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht.

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties