logo
25 May 2012

21diamonds.nl – Doe de ‘Verliefd op de lente’ wedstrijd!

Gepost in fashion
Dit is een advertorial.

Diamonds are a girl’s best friend. Hoewel een stud, een collar en/of een leren ketting hier en daar lekker heerlijk en lekker stoer kan zijn, blijft een diamanten sieraad toch wel een droom.

Omdat zo’n mooi sieraad, liefst inclusief diamant dus, niet zonder prijskaartje komt over het algemeen, heeft 21diamonds.nl een geweldige actie georganiseerd. In het kader van ‘wij houden net zoveel van juwelen als u’ maken zij er graag hun klanten blij mee. En welk seizoen is er nou geschikter om blij te maken dan de lente? Net zoals mooie sieraden, past ook de lente perfect bij de liefde, toch? Vandaar hun actie ‘Verliefd op de lente‘!

Photobucket

Hoe werkt deze actie? Op de website dien je 5 enkele harten te vinden en een dubbel hart (zie bovenstaande afbeelding). De gevonden plekken vul je samen met je naam en e-mailadres in, waarna je een code voor €10,- op het hele assortiment ontvangt én kans maakt op het sieraad waarbij je het dubbele hart gevonden hebt. De plek waar je de harten vindt duidt je aan met het artikelnummer (bijvoorbeeld: XY1234567) van het artikel waarbij je het hart vindt.

Photobucket

Waar wacht je nog op? Tot 5 juni heb je elke dag een nieuwe kans op een ander sieraad, want enkel dag vindt je het dubbele hart ergens anders! Wanneer je dagelijks zoekt, heb je dus nog 12 dagen (=12 kansen) om een prachtig sieraad te winnen. De winna(a)res van de dag krijgt persoonlijk bericht, maar hij of zij komt ook op de website en de Facebook pagina te staan met het gewonnen sieraad. Over die Facebook pagina gesproken: daar verschijnt nog weleens een hint op, dus die kan ik je aanraden!

Photobucket

Ook ik mag alvast een tipje van de sluier oplichten; bovenstaande sieraden zijn namelijk drie van de 12 sieraden die je vandaag of de komende dagen nog kunt winnen! Of je nou een klassiek type bent en vooral aast op de diamanten ring, het liefst een opvallende ketting draagt en daarom het insect wel zou willen, of als je van het lieflijke type bent en de lente wil opfleuren met de bloemknopjes: er is voor ieder wat wils.

Klik hier om naar de actiepagina te gaan.

Ik ben al druk aan het zoeken. En jij? Veel succes!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties