logo




7 May 2012

A Touch Of Fashion – Mijn favoriete modeblogs part 4 (internationaal)

Gepost in fashion
Eén keer in de twee weken verschijnt er op maandag een fashion column/rubriek door mijn hand op het leukste beautyblog van Nederland: www.veracamilla.nlWe call it A Touch Of Fashion!

Ik heb weer een nieuwe toevoeging gemaakt voor de reeks ‘Mijn favoriete modeblogs’. Omdat veel van de eerder genoemde blogs Nederlands zijn, maakte ik eens een internationale editie. Echter niet getreurd voor degene die gebrekkig Engels (of Duits…) kunnen: de volgende A Touch Of Fashion zal een ‘Mijn favoriete modeblogs part 4 (nationaal)’ zijn.

Photobucket

Bekijk mijn selectie hier, en laat me weten of je weer nieuwe blogs hebt ontdekt die je de moeite waard vindt, en of je vindt dat een blogger die niet in het rijtje voorkomt er bij had moeten staan.

Heb je het overzicht gemist dat ik maakte n.a.v. het tweejarig bestaan van A Touch Of Fashion? Bekijk ‘m hier


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties