because fashion is a party, and you're invited!

A Touch Of Fashion – Mijn favoriete modeblogs part 4 (internationaal)

Eén keer in de twee weken verschijnt er op maandag een fashion column/rubriek door mijn hand op het leukste beautyblog van Nederland: www.veracamilla.nlWe call it A Touch Of Fashion!

Ik heb weer een nieuwe toevoeging gemaakt voor de reeks ‘Mijn favoriete modeblogs’. Omdat veel van de eerder genoemde blogs Nederlands zijn, maakte ik eens een internationale editie. Echter niet getreurd voor degene die gebrekkig Engels (of Duits…) kunnen: de volgende A Touch Of Fashion zal een ‘Mijn favoriete modeblogs part 4 (nationaal)’ zijn.

Photobucket

Bekijk mijn selectie hier, en laat me weten of je weer nieuwe blogs hebt ontdekt die je de moeite waard vindt, en of je vindt dat een blogger die niet in het rijtje voorkomt er bij had moeten staan.

Heb je het overzicht gemist dat ik maakte n.a.v. het tweejarig bestaan van A Touch Of Fashion? Bekijk ‘m hier


Bron foto.


Volg fashionisaparty.com: share_facebook share_twitter nieuwsbrief

Deel dit bericht via: share_facebook share_twitter share_google share_mail share_pinterest

9 thoughts on “A Touch Of Fashion – Mijn favoriete modeblogs part 4 (internationaal)

  1. Oehh leuk! Ik ken er ook nog geen 1. Maar ik moet eerlijk zijn dat jij de enige mode blog hebt die ik volg Suz. En mijn Engels is niet goed genoeg om internationale blogs te lezen :(

  2. Van de Nederlandse blogs uit je eerdere posts ken ik en volg ik ze bijna allemaal. Ik volg ook wat Franse, Deense/Noorse en Amerikaanse blogs maar niet die jij in je lijstje hebt! Nog meer om te volgen ;-)

  3. Ik ken ze allemaal niet, schaam schaam:) Maar wel altijd leuk voor de inspiratie. Deze is ook leuk chicknamedhermia. (Ierland).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>