logo
21 May 2012

A Touch Of Fashion – Mijn favoriete modeblogs part 4 (nationaal)

Gepost in fashion
Eén keer in de twee weken verschijnt er op maandag een fashion column/rubriek door mijn hand op het leukste beautyblog van Nederland: www.veracamilla.nlWe call it A Touch Of Fashion!

Twee weken terug kwam ik met een Mijn favoriete modeblogs part 4 (internationaal); en toen beloofde ik dat de volgende A Touch Of Fashion een part 4 (nationaal) zou zijn. Belofte maakt schuld, dus hier is een kersverse A Touch Of Fashion in de lijn der verwachting.

Photobucket
Lees ‘m hier en laat me weten welk blog uit dit rijtje je favoriet is, wie je al kende en nog niet, en in hoeverre je modeblogs bezoekt.

Geniet van deze mooie dag en voor iedereen die de examenbanken weer in is gegaan: toy, toy, toy!


Bron foto. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties