logo
6 May 2012

Actiecode.nl – Shop online met korting

Gepost in overig
Dit is een advertorial. 

Eén van de leukste dingen van online shopping is misschien wel: het gebruiken van kortingscodes! Je weet wel – die cijfer- of lettercombinatie waarmee er -huppakee!- zomaar €5,-, 25% of verzendkosten van je totale bestellingsbedrag afgaan. Elke webshop heeft ze wel, regelmatig of zo nu en dan. De grote vraag is alleen: welke en wanneer? Hoe lang zijn deze geldig en hoe blijf ik up to date over deze acties? Het grote antwoord is: Actiecode.nl!

Photobucket

Actiecode.nl heeft een redactie die dagelijks op zoek gaat naar allerlei kortingscodes en de beste acties en aanbiedingen. Daarnaast regelt Actiecode.nl ook exclusieve kortingscodes, die alleen geldig zijn voor bezoekers van de kortingssite. Natuurlijk geldt hierbij ook: hoe meer bezoekers, hoe beter de acties! Dus jouw bezoek (en daarnaast het delen van Actiecode.nl met je kennissen), betaalt zich waarschijnlijk vanzelf weer aan je uit.

Photobucket

Dat een website als Actiecode.nl zeer voordelig kan zijn, bewijst het volgende: in 2010 hebben consumenten die winkelden via Actiecode.nl samen €500,000 bespaard. Dat kortingscodes daarnaast ook veel bekender en populairder worden, blijkt wel uit de zoekwoord statistieken: via deze link zie je dat het zoeken via Google op de woorden ‘kortingscode’ en ‘actiecode’ de afgelopen jaren enorm is toegenomen.

Het voordeel van Actiecode.nl ten opzichte van veel andere kortingssites, is dat de site erg overzichtelijk is. Als je dit overzicht bij je favorieten zet hoef je tijdens je aankoop alleen de pagina alleen even op te duiken uit je favorietenlijst. Vervolgens klik je op de webshop in de winkellijst (alfabetische volgorde) waar je aan het shoppen bent, en je ziet welke kortingscodes op dat moment geldig zijn. Daarnaast kun je via dit overzicht ook nieuwe webshops ontdekken, en zie je het meteen (door het ‘pakkettekentje’) wanneer een shop gratis verzendt.

De website van Actiecode.nl staat vol met meer informatie over hun concept. Hier vindt je bijvoorbeeld meer uitleg over het gebruiken van een kortings- of actiecode.

Maak jij veel gebruik van kortingscodes? Gebruik je daarbij een website als Actiecode.nl?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties