logo
18 May 2012

Battle of the outfits – Blauwe playsuit

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledingstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Ze zijn niet het meest toilet-proof, maar wel erg leuk: jump- en playsuits. Voor degene die het verschil weet niet: de eerste is met lange pijpen, de tweede met korte.

Deze blauwe playsuit is helemaal niet m’n maat, maar niemand die het ziet toch? Ik vind hem mooi vallen en ben dol op de felle, blauwe kleur. Ik ben dan ook al erg vaak met veel plezier gedragen. De combinaties met deze playsuit zijn eindeloos, en deze drie outfits verschillen dan ook best wel. De eerste is vrij stoer, de tweede lekker kleurrijk, en de derde ton-sur-ton. Allemaal vind ik ze leuk, dus het is moeilijk kiezen voor mij dit keer.

Bij de eerste outfit springt de playsuit er echt uit, terwijl hij bij de tweede en derde outfit meer wegvalt in het geheel. De derde outfit laat ik hier afvallen, omdat ik een outfit in één kleur op een bepaalde manier toch wat saai vind. De eerste en de tweede outfit vind ik allebei erg leuk, maar de tweede outfit is – ik neem aan dat jullie dat beamen- echt ‘Suz’. Die past het beste bij mij en het is bovendien een outfit die je niet veel anderen naast mij zult zien dragen.

Vanaf vandaag staat de uitslag van de vorige Battle of the outfits op Facebook: bekijk hem hier

Wat is jouw beredenering? Welke outfit spreekt jou het meeste aan? Oftewel: welke outfit wint de battle?

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

H&M playsuit


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties