because fashion is a party, and you're invited!

Battle of the outfits – Overknee laarzen

In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledingstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Eigenlijk is het hét weer om eens mijn overknee laarzen met blote benen te dragen, maar dat ‘durf’ ik toch niet goed. Zou het niet erg ordinair zijn? Zoals je weet ben ik voor alles in, als het op kleding aankomt, maar weten wat je níet kunt hebben is ook een vak dat eens beoefend moet worden.

Bij de laatste outfitpost kreeg ik er nog reacties op: zijn ze nog te koop? Het antwoord is ‘nee’. Sterker nog, Tango – de winkel waar ze vandaan komen- is failliet. Met héél veel geluk vindt je ze dus ergens in een dump store, omdat ze zijn overgekocht. Ik acht de kans echter klein, want ik heb ze al zo’n… tweeënhalf jaar, denk ik. Nog steeds vind ik ze prachtig, alleen is hun nadeel dat de stof ‘naar beneden rolt’ – ik moet dus continu heisen. Echt laarzen om mooi in te zijn en weinig mee te lopen, kun je wel zeggen.

Ik heb ze veel vaker dan drie keer gedragen, maar heb er weer drie outfits tussenuit gepikt. Waar kies jij deze keer voor: 1, 2 of 3? Leuk als je écht wilt kiezen, dan kan ik over een paar dagen ook een ‘uitslag’ bekend maken. Dit zal ik doen via Facebook. Als je deze drie outfits ontleent, vind ik ze best wel op elkaar lijken. Alledrie gecombineerd met een (uitlopend) rokje (een broek in de laarzen ziet er ook best ‘propperig’ uit), en alledrie in de schattige tot nette stijl. Vooral dat laatste kleeft ook wel aan de laarzen; ik hoop dat ik ze nog eens op een echt stoere manier weet te combineren.

Als ik een favoriete outfit moet kiezen ga ik voor de eerste. Die koraalkleur vind ik me heel goed staan, en in die look voelde ik me helemaal mezelf. De laatste outfit komt echter dicht in de buurt van de favorietenrol; ook daar ben ik nog steeds heel blij mee. De eerste outfit is eigenlijk al zo oud (anderhalf jaar) dat ik me er nog moeilijk mee kan identificeren,  ook dat doet me dus neigen naar de laatste outfit. De tweede outfit is daarmee verreweg het minste wat mij betreft. De poederroze kleur vind ik wat flets in deze combinatie, en het haarbandje vind ik niet zo’n succes. Nu is de keus aan jou: wint outfit één, twee, of toch drie?

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

PhotobucketBekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

PhotobucketBekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Tango overknee laarzen


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.


Volg fashionisaparty.com: share_facebook share_twitter nieuwsbrief

Deel dit bericht via: share_facebook share_twitter share_google share_mail share_pinterest

38 thoughts on “Battle of the outfits – Overknee laarzen

 1. Ik ga voor de laatste outfit. De tweede is inderdaad een beetje flets. De eerste is ook erg leuk maar de rok van de laatste vind ik mooier en het geheel net iets aparter door de panty. Dat apartere past wel meer bij jou denk ik dus vind ik de laatste het mooiste. (wat een slechte onderbouwing, maar ik krijg het even niet beter omschreven xD)

 2. 1ste of 3e..

  Denk dat het met echt blote benen wel ietwat ordinair zou ogen. Misschien kan je gewoon een zwarte panty gebruiken. Of een rokje dat er net over valt. Je vind er vast wel wat op ;p

 3. Ik vind ze wel erg mooi! en moest heel erg lachen om "maar weten wat je níet kunt hebben is ook een vak dat eens beoefend moet worden". ahha ;-)

  x

 4. Ik vind alle drie de outfits zeker iets hebben! Op de eerste foto vind ik je echt stralen, je ziet er daar echt prachtig uit! Toch vind ik qua kledingstijl de laatste look mijn favoriet. 'Simpele' basic items gecombineerd met je prachtige legging!

 5. I LOVE overknee laarzen!! Enne, je kan ze zeker eens dragen onder een jurkje met panty of blote benen, zou je goed staan! Nu vallen ze niet zo op.. Maar toch blijven ze heel gaaf!

 6. De eerste is top! Ik vind overknee laarzen snel een beetje 'goedkoop' overkomen. Maar deze zijn te gek! Wauw :)

 7. Gewoon met blote benen dragen hoor! Ik heb zelf ook zwarte overknee boots, en ik draag ze graag in combinatie met een kort rokje<3

  En ik vind persoonlijk de eerste outfit het leukst :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>