logo
28 May 2012

Beeldmateriaal – Mei

Gepost in beauty, fashion
In deze rubriek zie je simpelweg interessant, inspirerend, intrigerend en aansprekend “beeldmateriaal” verzameld.

Vanmiddag deelde ik al wat inspiratie met jullie door middel van wat eigen gemaakte ‘streetstyle‘; vanavond zet ik dit nog even voort door middel van mijn maandelijkse rubriek Beeldmateriaal. Kiekjes gespot en opgeslagen van het Internet omdat ze me, om wat voor reden dan ook opvielen. Dit keer zie je fotoshoots, streetstyle, designer items, en een kijkje in niet de minste kledingkasten. Inspiratie – het leven zit er vol mee, maar toch vind ik een rubriek van deze om van te smullen. Jij ook?

Photobucket
Het is niet de eerste keer dat het is ‘uitgevonden’: een print als een tatoeage. Waarmee je dus een tatoeage voor één dag creëert. Normaal ben ik niet zo van die ‘neppe’ toestand, maar de versie die Asos heeft gemaakt, vind ik verdomd leuk! Bron foto

Photobucket
Weet je wat ik pas echt het toffe vind aan deze schoenen? Dat ze gecombineerd zijn met blanke teennagels. Dat contrast is toch geniaal? Bron foto

Photobucket
Weet je waar dit kledingstuk me aan doet denken? Juist: bolero’s. Ik heb niet snel een hekel aan een kledingstuk, maar nadat ik die voor het laatst droeg heb ik me voorgenomen ze nooit meer aan te trekken. Daar zal ik ongetwijfeld nog van terugkomen, want zodra ze weer in het straatbeeld verschijnen gok ik dat er wel weer een moment komt dat ik er enthousiast van word, maar voor nu word ik dat nog even van deze cropper than cropped top! Bron foto

Photobucket
Vorig jaar liep ik nog weg met de Prada zonnebril (althans, dat had ik gewild…), dit seizoen ben ik helemaal verliefd op die van Dolce & Gabbana. Bron foto

Photobucket
Tja, wat moet ik hier nou op zeggen? Het plaatje is natuurlijk te perfect om waar te zijn, maar hé: kijk ernaar als kunst en het blijft boeien. Bron foto

Photobucket
De modewereld zit alweer bij seizoen ‘zomer 2013’ en dus kijk je nu naar de resort collectie van Just Cavalli 2013. Ik ben er helemaal weg van. Bron foto

Photobucket
De allereerste fotoshoot met behulp van Instagram: hij zat vol met lieve, kleine dieren waar ik van ging smelten. Deze foto doet me een beetje denken aan het leven uit mijn dromen: als een diva met lange nagels met een chiauaua rondlopen. Ondertussen ben ik wel zover dat ik blij ben dat het bij een droom blijft; dat houdt me sympathiek. Bron foto

Photobucket
Ik deelde deze broek al even op Facebook: het is de leukste jeans die ik in tijden ben tegen gekomen: deze van H&M Trend met pijp-detail. Hij kost €49,95, waarvoor ik zou zeggen: try it yourself!
Bron foto

Photobucket
Cuffs heb ik nou al in alle vormen, kleuren, maten en – vooral!- op alle plekken gezien: in haar, om polsen, om enkels, en om nekken, maar om een been… dat was vandaag voor het eerst. I kinda like itBron foto

Photobucket
Als ik een foto zou moeten maken waar ik he-le-maal vrolijk van word als ik ernaar kijk, dan zou het ongetwijfeld deze foto zijn. Bron foto

Photobucket
Daphne Groeneveld vind ik zo iets fascinerends hebben – ik kan er niets aan doen. Hij uiterlijk heeft iets alien-achtigs en dat bedoel ik echt 100% positief. In combinatie met mijn liefde voor ‘raar’ gekleurde lippen kan ik niets anders doen dan van deze foto houden. Bron foto

Photobucket
Niet alleen de hawaï print, maar eigenlijk alle uitzichten, zeeën, zonsondergangen en andere ‘foto afbeeldingen’ vind ik op dit moment geweldig als ze op kleding zijn afgebeeld. Bron foto

Photobucket
Het staat nog steeds op mijn to-do lijstje: een heel kort rokje of broekje dragen, met een sheer maxirok er overheen. Bron foto

Photobucket
Ik ben helemaal geen fan van Susie’s (Style Bubble) stijl: deze is me veel te artistiek en ontoegankelijk, máár tegen haar kledingkast zou ik geen ‘nee’ zeggen. Bron foto

Photobucket
Natúúrlijk is fashionisaparty.com mijn startpagina. Wat betekent dat ik al de hele middag tegen deze Zara (weet ik nu dankzij lezeres Manon) schoenen uit mijn vorige post zit aan te kijken. Met elke blik ga ik ze een tikkie mooier vinden. Bron foto

Welke foto springt er dit keer voor jou uit?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties