logo
15 May 2012

Blogpost tips

Gepost in beauty, fashion, overig
Via de rubriek Blogpost tips wil ik regelmatig de blogposts, nieuws items en/of inspiratie artikelen met jullie delen die ik dagelijks op andere sites tegenkom, en de moeite van het bekijken meer dan waard vind.

In de blogpost tips van deze week gaan er maar liefst twee posts over H&M, heb ik een beauty-met-korting-tip voor je, een nieuw recept om uit te proberen (net zoals een DIY trouwens), en een praktische tip voor de zomer. Als deze nog gaat komen natuurlijk. Anders gaan we linea recta door met de najaarscollectie van H&M. Wat mij betreft een prima troost.

Tip! H&M najaar 2012
Photobucket
Zoals jullie weten ben en blijf ik groot fan van H&M. Zoals in deze post zo mooi gezegd wordt: H&M kan kleding maken die er duur uitziet, zonder ons budget om zeep te helpen. Deze week doken overal al de lookbook beelden op van de H&M najaar collecties, maar ik vind foto’s van de showroom altijd véél meer zeggen. Op een foto zie je veel meer textuur en detail toch? Vandaar dat ik een post voor jullie heb uitgekozen met mooie dingen en details uit de showroom. Sommige dingen liggen nu al in de winkel (zonnebrillen), andere zie je binnenkort, en de echte winterse items zullen aan het einde van de zomer verschijnen.

Tip! 15% Sleek korting + gratis lipstick of lipgloss
Photobucket
Sleek heeft weer twee prachtige nieuwe paletten uitgebracht, en daarom wilde ik deze actie van mijn lieftallig bloggenoot jullie niet onthouden: via bovenstaande link krijg je 15% korting op het Sleek assortiment en een gratis lipstick of lipgloss bij je bestelling. Klik op de link voor meer details. Let op: de korting is geldig t/m woensdag 16 mei (morgen!).

Tip! DIY: paarse verfbroek
Photobucket
Veel van jullie zullen misschien met afschuw naar deze broek kijken, maar het moment dat ík deze streetstyle foto zag was ik er helemaal weg van. Super enthousiast werd ik dan ook, toen ik zag dat Yuka er een DIY voor had gevonden. Niet voor de lezeressen met weinig lef; wel voor de lezeressen die het ‘vingerverven’ nog niet verleerd zijn.

Tip! Ananas- en mangosalsa
Photobucket
Ik ben geen brood liefhebber, en probeer lunch en tussendoortjes dan ook zoveel mogelijk in fruit e.d. te zoeken. Ananas en mango zijn twee van mijn favorieten, en ik kan me voorstellen dat het uitje door deze salsa een scherpe twist geeft aan deze ‘fruitsalade’. Als de zomer haar gezicht nog laat zien, lijkt me dit een heerlijk tussendoortje.

Tip! Gosh Holographic komt terug!
Photobucket
Waarschijnlijk is het één van de populairste nagellakken ooit. Deze nagellak van Gosh kostte oorspronkelijk zo’n €7,- (de prijs van een nagellak van Gosh), maar werd – nadat deze uit het assortiment was genomen- voor ongeveer €30,- doorverkocht. Degene die deze nagellak in hun bezit hebben mogen zich dus een enorme geluksvogel noemen. Toch is er ook hoop voor de nagellakliefhebbers die deze pretty baby zijn misgelopen. Hij komt terug! Er hangen echter wel wat haken en ogen aan de rentrée van de lak: klik op bovenstaande link voor de details.

Tip! De U-plunge beha
Photobucket
Zit jij in de zomer ook altijd te hannessen met de juiste beha onder het juiste jurkje? Strapless is niet altijd flatterend genoeg met de modellen die tegenwoordig in de winkels en onze kasten hangen. Deze U-plunge beha is niet goedkoop, maar ook niet duur voor zo’n praktisch ding. En zeker niet voor Net-a-Porter.

Tip! Anna Dello Rossa voor H&M video
Photobucket
Laatst werd bekend gemaakt dat Anna Dello Russo een collectie heeft ontworpen i.s.m. H&M. In oktober kunnen we ervan genieten, maar de modewereld is er nu al door in rep en roer. Inclusief ondergetekende, want ik vind het over the top gehalte van Anna geweldig. In dit filmpje leer je haar en haar visie op mode beter kennen, krijg je een preview van de collectie én een kijkje in haar – niet te armoedige- huis.

Wil je meer tips en links van me? Volg me dan op Twitter en Facebook


Alle credits gaan naar de bronnen. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties