logo
21 May 2012

Clearasil Wash & Mask Ultra – Geen onzuiverheden meer!

Gepost in beauty
Dit is een advertorial. 

Ik weet inmiddels helaas hoe het is om last van je huid te hebben: geen pretje. Of je nu last hebt van puistjes, vlekjes, littekens of een droge huid… het kan erg geïrriteerd aanvoelen, en is daarnaast allerminst charmant.

Hoewel de allerbeste verzorging voor je huid van binnenuit komt (niets is zo goed als veel water drinken!); een steuntje van buitenaf is mooi meegenomen. Clearasil Wash & Mask Ultra gaat puistjes tegen, maar helpt ook je rode vlekjes en littekens te verminderen. Dit dankzij o.a. vitame B3, een vitame dat hét medicijn is tegen een droge en/of geïrriteerde huid.

advertorial500px_0.1

Naast een wash tijdens je dagelijkse douchebeurt, kan Clearasil Wash & Mask Ultra ook om de dag als masker gebruikt worden. Laat Clearasil Wash & Mask Ultra even lekker intrekken, zodat de ingedriënten langer de tijd hebben de huid binnen te dringen en hun werk te doen.

advertorial500px_0.2

Voor nog meer persoonlijk huidadvies (want elke huid heeft meer van het één en minder van het ander nodig), kun je gebruik maken van de skin care guide. Door middel van het digitaal beantwoorden van vragen aan Clearasil, kan Clearasil je vertellen aan welke producten, stoffen en/of ingrediënten je het meest behoefte hebt.

Ik wens je veel succes met je huidprobleem(pje)!

In welk product voor je huid geloof jij heilig?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties