logo
20 May 2012

De leukste reacties – Mei

Gepost in overig
In De leukste reacties zet ik eens per maand wat reacties, van de maand tot dusver, bij elkaar die er uitsprongen voor mij. Interactie vind ik erg belangrijk op mijn blog, en daardoor zet ik graag jullie input in het zonnetje.

De maand mei is een ontzettend leuke maand op het gebied van de reacties hier. Jullie zijn veelal positief, soms wat minder enthousiast, maar in ieder geval lekker uitgesproken. Daar houd ik van! Iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd: heel erg bedankt. Het was dit keer dan ook lastig een selectie te maken, maar er staan weer een aantal leuke op een rijtje.

Naast onderstaande reacties was de reactie van de ouders van Tjitske, het meisje met de mooiste benen van Nederland, een leuke verrassing. Ook een meevaller waren de velen en leuke reacties op de allereerste duoshoot; ik werd er gewoon verlegen van. Niet alleen verlegen, maar ook heel blij. De meesten van jullie heb ik overtuigd dat het badpak wel degelijk draagbaar is, en daar was ik stiekem best wel trots op. Zie ook deze tweet. Uit alles wat ik niet op Twitter heb gezet (de rest) heb ik onderstaande reacties gekozen. Kijk gauw of je iets gemist hebt en/of jouw reactie erbij staat!

Outfit – Sneakerwedges
Photobucket
Ik vind het compliment als iemand vindt dat alles opzich niet zo mooi is, maar de combinatie wel. Mijn kracht ligt denk ik ook bij het combineren. Samen met de uitdaging en mijn toevoeging. Aan een kledingstuk heb ik niets toe te voegen, aan een combinatie wel.

Outfit – Banana
Photobucket
Het is zo’n leuke verrassing als een outfit of post waar ik zelf niet zo tevreden over ben, bij jullie ontzettend in de smaak blijkt te vallen. Dat was bij bovenstaande outfitpost het geval – sommigen van jullie vonden het zelfs één van mijn leukste outfits ooit. Ik kijk toch door de verkeerde bril geloof ik, haha.

Bullboxer – Wat voor bedrijf is dat? 
Photobucket
Voeg vooral je eigen ervaringen, informatie, weetjes en tips toe in de reacties. Ik ben ook niet alwetend, en vind het ook leuk om te horen. Ik heb het al vaker gezegd, maar het mag maar duidelijk zijn!

Cosmo en Gilette – “Wie heeft de mooiste benen?”
Photobucket
Zo leuk dat jullie eerlijk durven zijn en zeggen dat iets je niet interessant lijkt. Schroom niet om dat te doen, want ik wil niet alleen maar op mijn eigen smaak afgaan – ik ben immers geen objectieve lezer. Nog leuker als iets wat niet interessant leek, heel erg bleek mee te vallen en dat ik met mijn schrijfstijl je er doorheen heb gesleurd. Ik doe mijn best zo goed mogelijk te schrijven, maar ben erg kritisch over mijn even schrijven. Gelukkig heb ik wel het gevoel dat jullie er tevreden over zijn.

Duoshoot – Sportief vs. netjes 
Photobucket

Photobucket
Als je dit leest en ook één van die lezers bent die wel (bijna) dagelijks leest, maar vrijwel nooit een reactie achterlaat. Doe je het een keer, als je echt ergens van onder de indruk bent? Ik word er altijd zo blij van als ik iemand die zich normaal ‘op de vlakte’ genoeg getriggerd heb om toch te reageren.

Photobucket
Ook dit heb ik al vaker gezegd, maar: je hoeft iets niet schitterend te vinden of spuuglelijk, wat mij betreft. Als ik je maar heb laten zien dat het kán.

Outfit – Stippen enzo
Photobucket
Soms wordt er weleens naar me gekeken, en dan vraag ik me toch altijd af: wat denkt iemand nou? Los van of het positief is of negatief. Dus schrijf eens op wat je denkt als je me op straat zou tegenkomen – ik ben benieuwd!

Zullen we de volgende maand weer voor de allerleukste reacties ooit zorgen met z’n allen? Ik door mijn best te doen op de inhoud, jullie door je best te doen op de feedback. Deal?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties