logo
5 May 2012

Dressedonline.nl – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Weten jullie nog dat ik een aantal maanden geleden Shop suggesties plaatste? Hier kwam ook een jasje van Dressed Online in voor: een webshop die ik tijdens het speuren ontdekt had. Jullie ontdekte de shop weer via mijn post, en er kwamen positieve reacties op de online winkel.

Daarna ben ik niet meer zo vaak bij Dressed Online gaan kijken, totdat ik weer aan de webshop dacht en er wellicht zes nieuwe favorieten kon vinden voor dit weekend. Dat is zeker gelukt! Ik werd opnieuw verrast door de fijne prijsjes en de aparte, maar stylish items. Het assortiment is niet erg groot, en ook niet alles is heel erg mijn smaak, maar zes favorieten kiezen was niet echt lastig. Kijk maar mee:

Photobucket
V.l.n.r.: €27,95 / €9,95 / €19,95 / €19,95 / €23,95 / €19,95 

Zoals je ziet zijn de foto’s allemaal vrij anders. Dat vind ik dan ook gelijk een nadeel aan de shop: dat de verschillende foto’s een wat rommelig beeld geven, en soms ook geen goed zicht op (de details van) een item; vandaar dat ik de kledingstukken waar het om gaat even achter de prijzen heb vermeld. Verder heb ik weinig op de webshop aan te merken.

Nu nog mijn ultieme favoriet van deze zes kiezen. Ik denk dat het de spijkerblouse met doorzichtige, zwarte mouwen is geworden. Dat romantische van de mouwen in combinatie met het stoere denim vind ik helemaal te gek. Ik ben echter ook helemaal verliefd op het giraffe shirt, en die gele (de kleur zegt het alweer) blouse mag er wat mij betreft ook wel wezen.

Verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,95 en naar België €6,95. Ze claimen: wanneer je op een werkdag voor 17:00 besteld, heb je je bestelling de volgende dag in huis. Indien TNT in een gulle bui is, neem ik aan.

Dressed Online kun je ook volgen via Twitter en Facebook.

Wat vind jij van de webshop? En van mijn favorieten van deze keer?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties