logo
17 May 2012

Duoshoot – Sportief vs. netjes

Gepost in mijn outfits, overig

De laatste paar keer dat ik mijn vriendje op de foto zette voor de rubriek De rollen omgedraaid, kwam steeds de vraag of ik niet eens een outfitpost met ons sámen kon laten zien? Stiekem voelde ik me daar een beetje ongemakkelijk bij: samen met hem op de foto, om die vervolgens aan jullie te laten zien voelt toch meer privé dan alleen hem aan jullie laten zien. Klinkt dat gek? Gelukkig ben ik een open persoon, en dacht ik al vrij snel: waarom ook niet? U vraagt wij draaien, heet dat.

Nee hoor, niet alles wat jullie vragen zal iets zijn waar ik in mee ga, maar jullie zeiden al een paar keer dat onze vrij uitgesproken kledingstijlen wel goed bij elkaar leken te passen, en daar ben ik het toch niet helemáál mee eens. Niet dat onze kledingstijlen níet goed bij elkaar passen, maar Bas is toch wel een stukje behoudender dan dat ik ben. En dat is eigenlijk maar goed ook, want zelfs aan dat kleine beetje modeliefde moest ik aan het begin van onze ‘verkering’ nog wennen. Indien ik door man (wat voor één door ook) vergezeld werd tijdens het winkelen was ik gewend dat hij achter míj aan sjokte. Dat is met Bas wel eens omgekeerd.

Om terug te komen op mijn motivatie om wel een duo-shoot te doen: een kleine bewijsdrang dat we er vaak genoeg verschillend uitzien. En ik zou zeggen: thank God, want van te matchy-matchy krijg ik echt de kriebels. Het leuke is dat Bas de sportieve van ons twee is, en ik wat meer van het nettere soort. Deze keer waren onze outfits echter toevallig ‘verwisseld’. Ik draag dus een sportievere outfit, hij een nettere.

Wat jullie van zijn outfit vinden geloof ik stiekem wel, maar ik ben héél benieuwd wat jullie van die van mij vinden (of is het fout om dat zo te zeggen?). Over dit badpak (ja, dat is het!) heb ik immers niets anders dan haat gehoord. Twitter stond vol met commotie nadat dit badpak op de campagnebeelden was verschenen, en ik moest erg lachen toen Serena hem noemde in haar anti-wishlist (dingen die ze vooral níet wil hebben). Ik hoop heel eerlijk gezegd dat ik jullie een beetje van gedachte kan doen laten veranderen – indien dat nodig is. Niet omdat jullie mooi moeten vinden wat ik mooi vind (ik vind hem namelijk te gek!), maar wel in de hoop dat jullie toegeven dat dit badpak best kán en dat het zeker geen gevalletje is van ‘daar wil niemand dood in gevonden worden’. Ook hoop ik dat ik jullie door deze post wat meer buiten de lijntjes kan laten denken. Het lijkt namelijk wel alsof niemand nog op het idee was gekomen dit badpak gewoon níet als badpak te dragen, terwijl dat het eerste was wat ík dacht. Of onderschat ik jullie nu vreselijk?

We hebben ons best gedaan niet te klef én niet te arrogant (naar elkaar) te kijken en jullie mogen aangeven of dat gelukt is.  Met z’n tweeën op de foto bleek toch heel iets anders dan alleen, maar een leuke uitdaging was het wel!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ik:

H&M badpak als top
Dress Republic broek
H&M Trend schoenen
Nefertiti ketting
H&M riem

Bas:

Men at work t-shirt
Zara blazer
Jack & Jones broek
Primark schoenen


 Foto’s door Saskia van Schaik. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties