logo
9 May 2012

Fashion crush – Tropische print

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Je ziet het goed: vanaf vandaag is er een nieuwe rubriek! Genaamd Fashion crush, zoals je begrijpt. Al een tijdje miste ik een manier om een bepaald soort schoenen, en bepaald model kledingstuk, en bijzondere modeshow of wat dan ook dat maar met mode (en/of beauty) te maken heeft en waar ik helemaal weg van ben, met jullie te delen. Zo is deze rubriek ontstaan: om jullie te laten zien waar ik op dit moment een crush op heb.

Zoals ik jullie al eerder heb verteld: ik ben niet iemand die stipt met de trends meegaat, maar dit seizoen zijn de meeste trends gewoon helemaal mijn ding. Niet dat ik in deze rubriek per se een trend wil laten zien, maar het was gewoon erg moeilijk om een onderwerp te kiezen. Er zijn nog veel meer onderwerpen te bedenken waar ik op dit moment een crush op heb. Toch koos ik ervoor, in de hoop dat het het weer wat beïnvloed misschien, om te beginnen met een tropische print. Het leuke van deze print is dat het een afgeleide is van het meest foute kledingstuk dat er bestaat: de hawaïblouse. Dit, voor velen, afgrijselijke kledingstuk duikt ineens in allerlei hippe varianten op. De meeste van deze prints zijn kleurrijk, zonnig, met mooie vormen, dieren en afbeeldingen. Helemaal mijn ding! Natuurlijk verzamelde ik afbeeldingen voor jullie om te illustreren wat ik bedoel:

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Wat vind jij van de tropische print? Zou je hem zelf dragen?


Bronnen foto’s, van boven naar beneden: Anthropologie / Bregjelampe.nl / Etsy / Fashionvibe / H&M / H&M / Layers & swatches / Nymag / Shopstyle / Tumblr

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties