logo
4 May 2012

Jubileum – 2 jaar “A Touch Of Fashion”

Afgelopen week ‘riep’ ik het al een keer op Twitter: A Touch Of Fashion, mijn rubriek op veracamilla.nl, bestaat alweer twee jaar! Dat is makkelijk te onthouden omdat de eerste aflevering over Koninginnedag ging – en die zijn we zojuist weer gepasseerd.

Hoe het allemaal ooit begon, mijn moderubriek op haar beautyblog? Dat kun je lezen in het introductie artikel – een stukje waar ik nog steeds een glimlach van om mijn mond krijg bij het lezen.

Omdat het nog steeds erg leuk is om met Vera samen te werken, en omdat ik inmiddels toch wel een groot bestand aan A Touch Of Fashion-edities heb opgebouwd (57 om precies te zijn), wilde ik de rubriek vandaag even in het zonnetje zetten. Vast niet ie-de-reen heeft élke aflevering gelezen, en als je dat wel hebt gedaan: van de eerste A Touch Of Fashion weet je vast niet veel meer af. Daarom heb ik de leukste edities (naar mijn mening) hier onder elkaar gezet, waarna er mij niets anders meer rest te zeggen dan: veel leesplezier!

Mode is terreur? 
Mode wordt nogal eens als oppervlakkig gezien, en het is een sector die je regelmatig moet verdedigen. Zo ook weer naar aanleiding van een column in de krant, waarin de columnist stelt dat mode ‘terreur’ is. Ik daag hem uit.

The final sale challenge 
finalsalechallenge031 copy
Er is niets zo leuk als winkelen tijdens de uitverkoop, en – gelukkig voor ons- worden de periodes van sale steeds langer. Er is echter één moment waarop je helemaal los kunt gaan, en dat is aan het einde van een modeseizoen, wanneer er bordjes hangen met final sale. Ik ging de uitdaging aan: hoeveel euro moest ik uitgeven tijdens de final sale om een (léuke) outfit bij elkaar te sprokkelen? Het bedrag is schokkend (weinig).

The 42 days challenge (deel 1, deel 2,deel 3)
Eén van de leukste uitdagingen die ik ooit ben aangegaan: 6 weken niets mode- of beautygerelateerds kopen. Dat is best gezond voor een mens als ik! Hoe het me beviel lees je in de drie edities van The 42 days challenge.

Goede dagen, slechte dagen
Ook Hollywood sterren hebben ze (gelukkig): mindere en betere dagen. Van een aantal van hen zette ik een te gekke, en een niet zo te gekke look naast elkaar. Maar jullie waren het niet overal over eens…

Opvallende kledingstukken
Photobucket
Ik ben er dol op: opvallende kledingstukken! Bij extravagante film-en popsterren spot je ze, maar ook rond de fashion weeks is het dolle boel. Ik verzamelde een aantal opmerkelijke exemplaren, gevonden op the world wide web.

My first AIFW
Photobucket
Een ervaring om nooit te vergeten: mijn allereerste fashionweek. Het is nog geen jaar geleden, maar als ik me realiseer wat ik in de tussentijd allemaal nog meer gedaan heb… wauw! Hopelijk ben ik er deze juli weer een keertje bij; voor nu moeten jullie het even met mijn verslag van vorig jaar doen.

Durven lelijk te zijn (deel 1, deel 2)
Een editie waarin ik me open en bloot geef: mijn huidprobleem van het afgelopen jaar (ja, zo lang al!) heeft een hoop met me gedaan, en alle ervaringen deel ik hier en daar graag met jullie.

Het vijfletterwoord
Photobucket
Het woord dat niemand meer kon horen of zien: de naam van hét wereldwijde modetijdschrift, dat ein-de-lijk een Nederlandse versie krijg. Lyrisch was ik erover. Waarom? Lees dat nog maar eens terug.

Dit is geen afscheid, zelfs geen break; aanstaande maandag is er gewoon weer een nieuwe A Touch Of Fashion!

Voor nu wil ik graag weten: wat is jouw favoriete editie, en waarom? Je kunt ze allemaal nog eens terug bekijken/lezen via deze link.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties