logo
29 May 2012

KLM’s Meet & Seat – Zit naast een BN’er!

Gepost in overig
Dit is een advertorial. 

Vind jij vliegen te gek? Of stiekem doodeng? De zomervakantie komt er weer aan, en dus is de kans groot dat je binnenkort in het vliegtuig stapt. Om het nóg aangenamer of een tikkeltje minder eng te maken heeft KLM een super leuk nieuw concept geïntroduceerd: Meet & Seat!

Je kent dat wel: een smakkende of snurkende medereiziger naast je. Is het niet in het vliegtuig, dan wel met de trein. Bij een trein heb je vaak de mogelijkheid om een wagon verder te gaan zitten. In een vliegtuig ligt dat toch even wat gecompliceerder. En je zult maar naar China vliegen… juist, dan doet het er best toe wie je tijdelijke buurman of -vrouw is.

KLM heeft als geen ander ervaring met vliegen en is daarom natuurlijk goed op de hoogte van dit soort issues. Vandaar dat zij vanaf nu de klant invloed geven op het gebied van hun medereizigers. Via deze link kun je na een boeking namelijk je Facebook- en/of LinkedIn-profiel delen, waarna je ook de profielen van je medereizigers kunt bekijken en zij die van jou. Zo vindt je bijvoorbeeld misschien wel iemand die naar hetzelfde festival vliegt als jij deze zomer. Of iemand die dezelfde passie deelt. Niet alleen je vakantie, maar ook je vliegreis wordt zo een belevenis opzich!

Wellicht dat het delen van je profiel je wat beangstigt, maar ook daar heeft KLM alle begrip voor. De vliegmaatschappij heeft zorgvuldig nagedacht over een manier waarop je privacy zo min mogelijk wordt aangetast. Hier kun je er meer over lezen.

Meet & Seat kun je regelen tot 48 uur voor vertrek en alleen met boekingen voor één passagier. Deze service is toepasbaar op verschillende intercontinentale vluchten vanaf Amsterdam – het aantal vluchten wordt in de toekomst uitgebreid.

De titel zegt het al: deze post krijgt een nóg leuker uiteinde. Omdat KLM zo trots is op hun exclusieve initiatief hebben ze hier een leuke actie aan verbonden. Jij kunt namelijk de medereiziger worden van een BN’er, en wel tijdens een gratis tripje naar bijvoorbeeld New York. KLM heeft hiervoor niet zomaar BN’ers ingeschakeld, maar personen die naar hun idee trendsettend zijn en van belangrijke invloed in hun sector. Men neme Yfke Sturm (topmodel), Armin van Buuren (DJ), Ruud Gullit, Wubbo Ockels (astronaut), Jeroen Krabbé (acteur) en Hella Jongerius (ontwerpster).

Hoe maak je kans op zo’n reisje inclusief BN’er? Je gaat naar klm.com/bemyguest en gaat digitaal ‘in gesprek’ met jouw BN’er naar keuze. Komen jouw interesses het beste overeen met de persoon in kwestie? Dan zal jij wellicht één van de zes gelukkige zijn. Meer informatie en de verdere gang van zaken vindt je via de link.

Photobucket

Ik heb het natuurlijk al even uitgeprobeerd in een gesprek over mode met Yfke Sturm en vind het echt geweldig leuk gedaan! Klik hier als jij ook wel een babbeltje met Yfke wilt maken.

Het idee van KLM is wat mij betreft ijzersterk en helemaal van nu. Zou jij gebruik maken van deze service? En heb je weleens een nare ervaring gehad met een medereiziger?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties