logo
26 May 2012

Max30.nl – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Pin me er niet op vast maar ik dénk dat je vaak beter zult slagen als je het mooiste uit een goedkope winkel kiest, dan dat je het goedkoopste item uit een mooie winkel zoekt. Over die zin moet je misschien even nadenken, maar wat ik ermee wil zeggen is: persoonlijk vind ik het jammer dat veel shoppers zich laten afschrikken door het imago van een winkel. Neem nou één van de meest voor de hand liggende: Coolcat. Natuurlijk, je vindt er een hoop foute bling en blote, glimmende topjes, maar je vindt er -als je goed zoekt- ook een hoop leuks. Waar – juist ook door dat imago – niet zoveel mensen in lopen als in H&M. En waar je (vooral in de uitverkoop) niet te veel voor betaalt. Juist ook om die reden neem ik het graag op voor winkels als C&A. En zet ik dit weekend zonder schaamte zes favorieten van max30.nl op een rijtje; een webshop die zich profileert als webshop waar alles minder dan €30,- kost. Van schoenen tot tassen tot kleding tot sieraden.

Wat ik dan weer níet zo goed begrijp, is dat dit soort ‘goedkope’ winkels vaak ook niet echt hun best lijken te doen er minder goedkoop uit te zien. Waarschijnlijk doordat het hun belangrijkste doelgroep nou eenmaal aantrekt. Het logo van Max 30 vind ik persoonlijk nou niet het meest fashionable, en het lettertype en de tekst van van ‘Bent u op zoek naar een trendy zomerjurk?‘ had wel iets minder standaard en doordachter gemogen. Het meisje dat het jurkje aanprijst, zou ik nou niet aanspreken met ‘u’, om maar even een voorbeeld te noemen.

Goed: het is mooi weer, en ik heb helemáál geen zin om verder te zeuren. Dat was ook helemaal niet de bedoeling van deze post. Het enige wat ik wil laten zien is dat ik geen oogkleppen op heb voor ‘goedkoop’ en een goedkope uitstraling ook echt wel zie, maar dat ik daarnaast kan bewijzen dat dat je helemaal niet terughoudend hoeft te maken. In concrete voorbeelden: met deze clutch zou ik bijvoorbeeld nog niet dood gevonden willen worden, maar onderstaande zes favorieten vind ik allemaal écht heel leuk en zijn daarbij ook nog eens heerlijk betaalbaar:

Photobucket
V.l.n.r.: €19,95 / €22,50 / €19,95 / €19,95 / €27,50 / €14,95

De topjes (met name de eerste twee) zijn helaas nog relatief duur, maar de tas vind ik – vooral voor die prijs- te gek. Bij een tas, met name, is kwaliteit niet geheel onbelangrijk, dus daar zou ik in deze wat voorzichtiger mee zijn, maar hij doet me erg denken aan een tas van Sacha van vorig seizoen, en die was een stuk duurder! De tas zou ik uit dit rijtje dan ook als mijn ultieme favoriet bestempelen.

Met de ‘voorwaarden’ blijkt ook niets mis:

– Vóór 15:00 besteld is de volgende werkdag (dinsdag t/m zaterdag) in huis.

– Betalen kan op veel manieren: iDeal, Creditcard, Paypal en overboeking zijn de belangrijkste.

– Verzendkosten bedragen €2,95 en zijn vanaf een bestelling van €50,- gratis.

– Ook handig: je ziet precies hoeveel er nog op voorraad is van je favoriete item in jouw maat.

Deze webshop kun je ook volgen via Twitter en Facebook

Laat jij je afschrikken door een winkel met een goedkoop imago of goedkope uitstraling? Zo nee; bij welke winkels kom je, waarvan je weet dat het imago niet zo goed is?

Wat vind je van Max 30?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties