logo
20 May 2012

Outfit – Aztec rokje

Gepost in mijn outfits

De aztec print, ik ben er dol op. Vooral als deze in een kleurrijke variant komt, in het geval van dit rokje. Omdat deze vrij kort is, en ik er ook nog felblauwe hakken met studs onder draag, heb ik de rest vrij relaxed gehouden. Om er niet bij te lopen als een wandelende kermis, maar ook om allerlei ordinariteiten te voorkomen. De bovenkant en de onderkant compenseren elkaar nu, wat mij betreft.

Dit rokje, afkomstig van AX Paris, is waarschijnlijk mijn enige minirokje op het moment; een minirokje miste ik eigenlijk nog in mijn kledingkast. Ik voelde me er dan ook lichtelijk oncomfortabel bij om deze voor het eerst te dragen, moet ik eerlijk zeggen. Ik denk dat ik het wel kan hebben, maar ik ben het gewoon niet gewend – zo weinig beenbedekking. Het staat wel lekker ‘jong’ vind ik, maar voor de combinatie met blote benen ben ik nog een beetje bang.

Wat vind jij van de aztec print? En van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
AX Paris aztec rokje
H&M Divided top
Dorothy Perkins panty
vintage riem
Desire Clothing schoenen


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties