because fashion is a party, and you're invited!

Outfit – De Triwa Koralie

Ik zou nog even terugkomen op het horloge dat ik al droeg in de vorige outfitpost en hier opnieuw: de Triwa Koralie. Wat mij betreft het mooiste exemplaar uit de nieuwe collectie van Triwa, niet in de laatste plaats door dat ‘toefje’ neon in de klok. De prijs van de meeste Triwa horloges zijn niet niks, maar een mooi horloge zie ik echt als een soort juweel. Triwa past perfect bij mij en is voor mij anders dan andere merken door hun kleurrijke en speelse ontwerpen, daarom ben ik super blij met mijn tweede exemplaar.

Hoewel ik over het algemeen zou gaan voor een budget-vriendelijk exemplaar, is dit gewoon een horloge om verliefd op te worden en niet meer uit je hoofd te kunnen krijgen. Ik hoop voor je dat je bijna jarig bent!

Sorry dat ik het benoem, maar toch kan ik er niet omheen dat ik deze dagen geen flauw benul heb van wat ik aan moet trekken. Mijn laarzen heb ik wel een beetje gezien, in luchtige topjes loop ik de hele dag te rillen, en in een trui is het te warm. Gelukkig maakt het ons wel creatief, zo’n regenseizoen in mei.

Wat vind jij van mijn horloge? En van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Triwa horloge
H&M Divided jurkje
tweedehands blazer
onbekende panty
Pieces riem
Hub schoenen
Dress Republic ring


Foto’s door Bas Visserman.


Volg fashionisaparty.com: share_facebook share_twitter nieuwsbrief

Deel dit bericht via: share_facebook share_twitter share_google share_mail share_pinterest

55 thoughts on “Outfit – De Triwa Koralie

 1. Mooi gecombineerd outfit!
  Ik hou normaal niet zo erg van panter print omdat ik echt niet weet hoe ik het zou moeten combineren en ik vind het vaak een beetje ordinair!
  Maar je hebt er een mooie combinatie van gemaakt en dat rode cobertje staat je GEWELDIG!
  En je schoenen…. daar kan ik maar 1 ding over zeggen! WAUWW <3 <3

  http://www.i-just-love-roses.blogspot.com

 2. Ik vind dit een van je mooiere outfits Suz. Heel erg chique maar toch weer 'Suz' love it!

 3. Jaaa, wat een ontzettend leuke outfit! Ik houd zelf niet zo van horloges (maakt niet uit wat voor soort), maar ik vind dat deze perfect bij jou past. Ik ben jaloers op je schoenen trouwens, het merk klinkt nogal onbekend dus waarrr heb je ze vandaan?

 4. Wat een leuke outfit! Alles klopt. De kleuren, de schoenen, de panty alles! Dit zou ik zo aandoen!

 5. Leuke outfit! Wat me vooral opvalt is je haar, zo uit je gezicht staat je echt heel erg goed :-) het klinkt stom maar juist omdat je geen make up draagt en al t haar uit je gezicht hebt maakt je dat (in mijn ogen) nog veel mooier als je al bent!!

 6. die panty wil ik <33333 je horloge is prachtig, die blazer is tof, de schoentjes zijn megaschattig, maar ik ben echt gevallen voor die panty!! De combinatie is geweldig (zoals altijd) en je benen zijn echt de blikvanger in dit ensemble, heel mooi!

 7. Leuk! Je haar zit echt super! Oh en wat zie er sowieso stralend uit! Who needs make-up?

  Is it just me, of zijn de fullbody-foto's onscherp?

 8. Allemaal kleding stukken die ik nooit zou uitkiezen, maar oooh wat is het als geheel gaaf! Staat je weer super!

 9. Wauw, mooie outfit! Horloge, jurkje, panty, alles is echt super mooi en in combinatie met elkaar helemaal prachtig (L) love it!

 10. Mooi zeg! En super herkenbaar dat 'wat moet ik in hemelsnaam aan doen vandaag?' !! Vandaag is het kennelijk 22 graden maar het stortregende toen ik vanmorgen de deur uit ging, dus ik had toch een jas en sjaal aan/om maar jeetje dat was veeel te warm! : o

 11. Echt een heeele leuke outfit, ben meestal niet zoo van de dierenprints omdat het, vind ik, snel ordinair oogt, maar in deze look is het echt Ge-wel_diig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>