logo
9 May 2012

Outfit – De Triwa Koralie

Gepost in mijn outfits

Ik zou nog even terugkomen op het horloge dat ik al droeg in de vorige outfitpost en hier opnieuw: de Triwa Koralie. Wat mij betreft het mooiste exemplaar uit de nieuwe collectie van Triwa, niet in de laatste plaats door dat ‘toefje’ neon in de klok. De prijs van de meeste Triwa horloges zijn niet niks, maar een mooi horloge zie ik echt als een soort juweel. Triwa past perfect bij mij en is voor mij anders dan andere merken door hun kleurrijke en speelse ontwerpen, daarom ben ik super blij met mijn tweede exemplaar.

Hoewel ik over het algemeen zou gaan voor een budget-vriendelijk exemplaar, is dit gewoon een horloge om verliefd op te worden en niet meer uit je hoofd te kunnen krijgen. Ik hoop voor je dat je bijna jarig bent!

Sorry dat ik het benoem, maar toch kan ik er niet omheen dat ik deze dagen geen flauw benul heb van wat ik aan moet trekken. Mijn laarzen heb ik wel een beetje gezien, in luchtige topjes loop ik de hele dag te rillen, en in een trui is het te warm. Gelukkig maakt het ons wel creatief, zo’n regenseizoen in mei.

Wat vind jij van mijn horloge? En van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Triwa horloge
H&M Divided jurkje
tweedehands blazer
onbekende panty
Pieces riem
Hub schoenen
Dress Republic ring


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties