logo
23 May 2012

Outfit foto’s – Nog nooit gepubliceerd

Gepost in overig

Het is weer even geleden en dus laat ik jullie na deze en deze posts nu een derde reeks zien met een foto’s die nooit eerder zijn gepubliceerd. Nogmaals: de outfits zijn wel eerder verschenen, maar de foto’s niet. Zeven foto’s halen het tot de post, terwijl ik er soms een paar honderd maak: er blijven er dus genoeg over. Zo af en toe stop ik de mooiste van hen in een post bij elkaar, om jullie nog even wat flashbacks te geven naar eerdere outfits, en daarbij om mijn fotografen even de kans te geven héél veel complimentjes te innen.

Deze foto’s zijn allemaal gemaakt in de afgelopen december en januari; niet helemaal het jaargetijde van nu dus. Ook niet het jaargetijde dat geweldig mooie foto’s oplevert: vaak is het vechten tegen het donker en tegen het weer. Maar ach, dat grauwe heeft soms ook wel wat, toch?

Als ik deze foto’s zie valt me weer eens op (niet dat ik het al merkte, maar toch…) dat mijn haar zo ontzettend snel groeit. Voor mijn gevoel zijn deze foto’s pas kort geleden gemaakt, maar op allemaal had ik nog duidelijk een pony. Die is nu al een stuk minder goed te herkennen. Mijn favoriete foto’s zijn die van ‘Voor papa’ en ‘Zwart met witte strepen’. Zo mooi vind ik het, als in de winter de zon schijnt. Dan krijg je knusse foto’s (door de dikke kleding) met een warme uitstraling (door de zonnestralen). In de categorie ‘grauw’ vind ik de foto ‘Licht in de winter’ zelf erg mooi.

Nu ben ik natuurlijk benieuwd wat jij vindt!

Outfit – Bootcut jeans
Photobucket

Outfit – Licht in de winter
Photobucket

Outfit – Winters warm
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Outfit – Lady Umbrella
Photobucket

Outfit – Als een schilder
Photobucket
Photobucket

Outfit – De cape
Photobucket

Outfit – Voor papa
Photobucket

Outfit – Zwart met witte strepen 
Photobucket

Outfit – Rentrée of the Nikies 
Photobucket

Vind je het leuk zo af en toe eens wat extra foto’s te zien? En zitten hier foto’s bij die er voor jou tussenuit springen?


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties