logo
7 May 2012

Outfit – Halle Berry’s

Gepost in mijn outfits

Misschien had je het al opgevangen: Halle Berry werkt in ieder geval dit seizoen samen met van Haren, dus kun je nu heus Hally Berry’s aan je voeten dragen! Haar lijn heet ‘5th Avenue by Halle Berry‘ en alle exemplaren zijn van echt leer. De collectie is vrouwelijk en vrij klassiek, en van dat laatste kon ik nog wel een paar schoenen in mijn kast gebruiken. Deze keer heb ik mijn Halle Berry’s wat meer dressed up gecombineerd, maar ik denk dat ze ook ideaal zijn voor een dagje strand of een zonnig feestje. Het voordeel is dat je door de lage sleehak toch iets meer draagt dan een simpel sandaaltje, maar er wel de hele dag mee vooruit kunt.

Ik denk dat dit de eerste keer is, dit jaar, dat ik weer peeptoes draag en – ookal moest er dan een vest op om niet te veel kou te lijden- I love it! Dit weer is soms frustrerend, want alle zomerinspiratie moet nog wachten om zich uit te mogen leven, maar elk nadeel heb z’n voordeel: dit herfst/lente weer zorgt wel voor verrassende herfst/lente-outfit-kruisingen.

Over mijn grote trots, het horloge, zal ik later nog wat meer vertellen!

Voor nu: wat vind jij van mijn Halle Berry’s? En hoe ik ze gecombineerd heb?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Young vest
vintage broek
New Yorker sjaal
eBay ring
Triwa horloge
van Haren schoenen


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties