logo
31 May 2012

Outfit – Het EK-jurkje

Gepost in mijn outfits

Daar zijn ze dan hoor: blote armen én benen. Ik ben zover. Niet alleen klaar voor de zomer, maar ook voor het EK zoals je ziet. En wel in mijn favoriete EK-jurkje: die van de Modemeisjes. Eerlijk is eerlijk, ik had een oranje jurkje niet meer stylish kunnen ontwerpen dan Tamara, Josh en Maria hebben gedaan in samenwerking met LakeSide. Al zeg ik het zelf, ik vind hem verdomd goed staan. Ja, ik geef het toe: je moet er het figuur voor hebben, máár de stof is een stuk dikker en stugger dan je wellicht zult denken. Wees dus niet bang dat je elk plooitje en rolletje zult zien. Het stretch-materiaal stretcht bovendien lekker mee. En last but not least: dit jurkje is tenminste ook leuk voor én na het EK.

Het combineren was wel moeilijk, want eigenlijk  moet je dit jurkje niet combineren. Een EK-jurkje is een EK-jurkje. Maar toch, ik heb de poging gewaagd. Met wat veertjes, een oranje ketting en mijn slangenprint loafers. Zo is het geheel toch wat Suz, niet?

Foto’s maken met Yara: ik heb het gemist en ik ga het weer missen ook. Ik heb haar nog niet weten te overtuigen deze zomer gewoon lekker hier te blijven. Zij mij trouwens ook niet met haar mee te gaan, haha. Als je haar reisavonturen hebt gemist, lees dan nog even haar reisrepo’s terug.

Wat is jouw favoriete EK-jurkje? En wat vind je van mijn EK-combinatie?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Modemeisjes by LakeSide jurkje
Bullboxer slangenloafers
The Sting en Bijou Brigitte kettingen
onbekende armbanden


Foto’s door Yara Verheij. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties