logo
16 May 2012

Outfit – Het tweed jasje

Gepost in mijn outfits

Er hangt vanalles in mijn kast, maar het tweed jasje is best wel ondervertegenwoordigd. Jammer, want het is een prachtig item. Niemand kan dat zo goed bewijzen als Shirley. Het meest basic jurkje maak je knallend door middel van een bijzonder jasje. Het bijzondere aan dit jasje, van Vero Moda, zijn de subtiele glitters. Hoewel het jasje verder qua model redelijk simpel en casual is, komt het door de glitters dat je met het jasje een look echt upgrade. Ik gebruikte het jasje deze keer om een stoere outfit wat minder stoer te maken, en ik vind dat aardig goed gelukt.

Het past niet helemaal bij me om voor zoveel zwart te gaan, helemaal niet in dit jaargetijde. Wit zou op zijn minst meer op zijn plaats zijn, maar zoals we weten is wit niet bepaald regenproof. En dat hebben we wel nodig op dit moment. M’n laarzen hebben nog nooit zo lang dienst gedaan. Maar wat zeggen ze ook alweer? Een slechte generale is een goede voorstelling?

Wat vind jij van deze outfit? En van mijn tweed jasje?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Vero moda jasje via Sans Online
Royalty Fashion jurkje als top
H&M Divided rokje
Tiger sokjes
Timberland laarzen
Zara kettting
Wibra riempje


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties