logo
2 May 2012

Outfit – Narcissen

Gepost in mijn outfits

Geen narcissen in mijn outfit, wel op de achtergrond. Eigenlijk houd ik helemaal niet van bloemen (ik zeg altijd: ‘zonde van het geld’), maar aangezien deze achtergrond toch gratis is… zeg ik geen ‘nee’ tegen een beetje geel.

Strikjes, roze en bloemetjes: meer girly kan het niet, toch? Deze outfit heeft het allemaal, maar toch is de outfit op een bepaalde manier nog wel laidback en eigenlijk helemaal niet ‘Barbie’-achtig, toch? Comfortabel, casual, maar toch vrouwelijk. Best perfect, als ik erover nadenk.

Dit weer brengt mij lichtelijk in de war. Moet ik voor iets warms gaan? Of juist iets zomers? Voor een luchtig tuniekje, of een dik vest? Deze outfit is ook op dat gebied perfect in balans. Wel een driekwartbroek, wel een laag truitje, maar ook een maillot en een sjaal.

Wat vind jij van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
New Yorker roze trui
H&M broek
Alysa laarsjes
Pieces sjaal
eBay sieraden


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties