logo
13 May 2012

Outfit – Sneakerwedges

Gepost in mijn outfits

Fijne Moederdag! Dat allereerst.

De sneakerwedge – ik heb er nog een beetje dubbele gevoelens bij. In eerste instantie vond ik ze drie keer niets, maar zoals dat gaat bij alles wat een trend wordt (op Uggs na, ik zeg het nog maar even): het went. Ja, zelfs een sneakerwedge. Mijn schoeisel zal het nooit worden, maar heb ik jullie niet al eens verteld dat ik een zwak hebben voor compleet witte sneakers? Eigenlijk stonden witte Nike‘s al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar  in het compleet wit vond ik de sneakerwedge toch ineens ook wel aantrekkelijk. Als je het vergelijkt met ‘gewone’ sneakers vind ik deze in ieder geval minder lomp en net iets vrouwelijker. Dat past wel bij mij! En op hakken lopen met het comfort van een sneaker… daar zeg ik ook geen ‘nee’ tegen!

Een outfit als deze heb ik voor mijn gevoel al wel vaker gedragen niet precies hetzelfde, maar wel dezelfde sfeer. De ketting en de broek combineerde ik bijvoorbeeld hier al. Toch maken de sneakers hier echt een compleet andere outfit van, en wordt de aandacht lekker veel toegetrokken naar die spierwitte voeten, die de outfit wat mij betreft lekker ‘fris’ maken. Nu nog mijn best doen ze zo wit te houden; ik geloof niet dat ik ze er minder voor in de kast ga laten staan.

En wat ik ontdekte: voor het eerst is alles wat ik draag van H&M! Hoe onorigineel hè?

Wat vind jij van de sneakerwedge? En van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M longsleeve
H&M Divided blouse
H&M Divided broek
H&M ketting
H&M Divided hoedje
H&M sneaker wedges


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties