logo
6 May 2012

Outfit – Sterren

Gepost in mijn outfits

Ik weet niet wanneer het precies begonnen is, maar de laatste tijd heb ik echt een enorme liefde voor sterren gekregen. Wat minder zoet dan hartjes, wel een mooie vorm en in alle soorten, maten, materialen en afbeeldingen. En dat terwijl de ster lange tijd bij mij op het ‘don’t‘ lijstje stond: te stoer en te ‘kinderachtig’, denk ik. Wellicht heeft het afgelopen winterseizoen van Dolce & Gabbana (klik hier voor de show; love it!) onbewust de ster teruggebracht in het modebeeld. En in mijn hartje (sterretje?).

Als ik deze foto’s bekijk, denk ik: ‘Suz, je draagt wel een beetje een hobbezak’. Maar weet je? Ik vind het in deze combinatie eigenlijk helemaal leuk, dit jurkje. De look is vrij relaxed, met een knipoog en een tikkeltje sportief, en zo’n nonchalant jurkje past daar wat mij betreft wel bij.

By the way: mijn All Starries hebben de wasmachine maar eens gezien. Can you see? 

Wat vind jij van sterren? En van deze outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M longsleeve
neovisioneyewear zonnebril
Royalty Fashion jurkje
eBay legging
Converse All Stars


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties