logo
4 May 2012

Outfit – Vintage jurk

Gepost in mijn outfits

Herkennen jullie deze jurk uit deze en deze post. Ik heb niet zo heel veel vintage, maar dat is met name omdat ik in het meeste echt verzuip. Op deze jurk was ik echter meteen verliefd, en hij past me ook nog redelijk, terwijl je wel echt duidelijk ziet dat het een vintage exemplaar is. Juist dat contrast tussen de mooi aangesloten ‘rok’, en de wijder vallende ‘top’ vind ik erg leuk. Net zoals het contrast tussen de studs en het kant.

In deze post zien jullie ook meteen mijn slangenprint loafers in the revival. De reacties op deze schoenen vielen me in de eerste outfitpost met deze schoenen (die vindt je hier) best wel tegen, dus ik ben benieuwd of jullie bij deze outfit post enthousiast zijn. Indien ze nog steeds niet je ding mag je dat natuurlijk gewoon zeggen, maar als jullie iets niet leuk of mooi vinden is dat voor mij alleen maar een uitdaging: ik ga proberen hoe het mooier en leuker kan. Dat heb ik bij deze dus gedaan.

Als laatste ben ik nog erg enthousiast over de combinatie bruin met jeans. Vaak zien we zwart met denim, maar bruin met denim kom ik (nu ik erover nadenk) maar heel weinig tegen.

Wat vind jij van deze outfit? Van de vintage jurk en van de loafers in deze combinatie?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
vintage jurk
ketting uit Turkije
Belle Noël by Kim Kardashian oorbellen
onbekende maillot
Bullboxer loafers


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties