because fashion is a party, and you're invited!

Outfit – Zeepaardje

Dat ik van dieren houd zal inmiddels geen verrassing meer zijn. Ik schreef al eens over paarden, en daarnaast komen mijn eigen huisdieren hier hier en daar aan bod. Een dier gaat natuurlijk verder dan een paard of een konijn, vandaar dat ik vandaag het zeepaardje in het zonnetje zet. Geen dier om te aaien, maar wel het dier met misschien wel de prachtigste vorm ter wereld. Als ik modeontwerpster was zou ik gegarandeerd wat met die vorm doen. Aangezien ik dat niet ben, doe ik dat gewoon ook. Niet zelf ontwerpen, maar wel zelf vinden. Bij Lauzz.nl, waar ik eindelijk een zeepaard aantrof zonder te veel tierelantijnen, maar met die mooie vorm.

Misschien zijn het de kleuren, misschien is het mijn kapsel, of misschien was het gewoon mijn dag niet: ik lijk wat flets, vind je ook niet? Hoewel ik, naast felle kleuren, pastel tinten en beige tinten bijvoorbeeld ook erg mooi kan vinden, vind ik dat ze hier niet ideaal uit de verf komen. En dat terwijl ik nog wel een hele theorie achter de outfit had bedacht…

…volgens mij heb ik hier nog nooit aandacht aan besteed, maar als ik ergens heel slecht tegen kan, dan is het wel de combinatie van zilver en goud (mijn piercings dagelijks van goud naar zilver en weer terug vervangen gaat me wat ver, maar het liefste zou ik ook dat nog doen). Voor de duidelijkheid: wanneer deze per ongeluk bedoeld is dan – de schoenen in deze outfitpost zijn dus meteen de uitzondering op de regel. Omdat ik zilver én goud, door de schoenen, deze keer bewust samen wilde combineren, zocht ik al mijn stuks met gouden en zilveren accenten bij elkaar. Ik kwam uit bij dit vestje met gouden draadje, dit topje met zilveren pailletten, dit giletje met gouden details en dit armbandje met zowel goud als zilver. Voor wie kan tellen: toen was het inderdaad 3-2 voor goud, en dus was mijn zilveren zeepaard de perfecte gelijkmaker. En nee: ik maak geen grapje (zo denk ik echt).

Wat vind jij van mijn zeepaardketting? En van de rest van de outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M vestje
H&M Divided pailletten top
tweedehands gilet
Warehouse via eBay broek
H&M Divided schoenen
onbekende armband
Lauzz.nl zeepaardketting


Foto’s door Bas Visserman.

 


Volg fashionisaparty.com: share_facebook share_twitter nieuwsbrief

Deel dit bericht via: share_facebook share_twitter share_google share_mail share_pinterest

23 thoughts on “Outfit – Zeepaardje

 1. Een leuke outfit en een leuk concept. Wat wel mooie zal zijn is al de top lichter was want nu springt het zeepaardje er niet uit en dat is zonde want het zeepaardje is hartstikke leuk!
  xxx
  Anna

 2. Ik denk dat het de grijze ondertoon in je vestje is. Het is namelijk wat donkergroenig en van een afstandje valt het inderdaad weg. Toch vind ik het wel een mooie combinatie! Een geheel als je het van een afstand ziet, maar als je beter kijkt zie je de mooie details. Goud en zilver combineer ik ook niet snel. Ook draag ik eerder goudtinten bij bruine tinten en zilver bij zwart/wit/grijs, best bizar. Zeepaardjes zijn inderdaad erg mooie dieren, ik heb dat zelf echt bij flamingo's, die bewegen ook supergrappig, zijn roze en heel statig :)

  • precies wat je zegt: dat vind ik ook leuk. dat het één is van een afstand, maar dat er veel details opvallen als je dichterbij bent. het is niet raar dat je goud draagt bij bruin en zilver bij zwart/grijs want goud is namelijk (net als bruin) warm, en zilver (net als zwart en wit) koel. dus dat voel jij goed aan ;). flaminago's vind ik ook prachtig!

   • flaminago's zou ik ook wel een keer willen zien :P en dankje, mijn oma zegt dat ook vaak tegen mij, mijn moeder vind juist dat ik qua bijpassende kleuren de plank nog wel eens mis sla. Toch leuk om te zien hoe moeder en dochter het zelfs na zo'n lange tijd nog oneens zijn :P

 3. Heel vet! Dat je flets lijkt komt door waar je staat in het licht. Alhoewel ik het wel mee vind vallen ;)

 4. Om eerlijk te zijn maakt het grijs je een beetje flets en daardoor springt de accessoire er niet echt uit. Het gilet daar in tegen in combinatie met de slee hakken vind ik top! Ketting is ook leuk:) fijn weekend!

 5. Redelijk leuke outfit! Alleen vind ik wel dat het zeepaardje wegvalt.. en dus niet echt opvalt in de outfit..

 6. Ik vind het toch wel een leuke outfit, alleen vind ik het een jammer dat alles dezelfde tint is. Misschien had je er een iets knallerendere (?) tint in moeten verwerken. Máár ik vind de outfit niet mislukt =)

  • het turquoise is wel een beetje knallend toch? ik snap wat je bedoelt, maar omdat de outfit – ondanks de tinten- toch al best druk is, zou die er denk ik alleen maar rommeliger op worden dan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>