logo
26 May 2012

Outfit – Zeepaardje

Gepost in mijn outfits

Dat ik van dieren houd zal inmiddels geen verrassing meer zijn. Ik schreef al eens over paarden, en daarnaast komen mijn eigen huisdieren hier hier en daar aan bod. Een dier gaat natuurlijk verder dan een paard of een konijn, vandaar dat ik vandaag het zeepaardje in het zonnetje zet. Geen dier om te aaien, maar wel het dier met misschien wel de prachtigste vorm ter wereld. Als ik modeontwerpster was zou ik gegarandeerd wat met die vorm doen. Aangezien ik dat niet ben, doe ik dat gewoon ook. Niet zelf ontwerpen, maar wel zelf vinden. Bij Lauzz.nl, waar ik eindelijk een zeepaard aantrof zonder te veel tierelantijnen, maar met die mooie vorm.

Misschien zijn het de kleuren, misschien is het mijn kapsel, of misschien was het gewoon mijn dag niet: ik lijk wat flets, vind je ook niet? Hoewel ik, naast felle kleuren, pastel tinten en beige tinten bijvoorbeeld ook erg mooi kan vinden, vind ik dat ze hier niet ideaal uit de verf komen. En dat terwijl ik nog wel een hele theorie achter de outfit had bedacht…

…volgens mij heb ik hier nog nooit aandacht aan besteed, maar als ik ergens heel slecht tegen kan, dan is het wel de combinatie van zilver en goud (mijn piercings dagelijks van goud naar zilver en weer terug vervangen gaat me wat ver, maar het liefste zou ik ook dat nog doen). Voor de duidelijkheid: wanneer deze per ongeluk bedoeld is dan – de schoenen in deze outfitpost zijn dus meteen de uitzondering op de regel. Omdat ik zilver én goud, door de schoenen, deze keer bewust samen wilde combineren, zocht ik al mijn stuks met gouden en zilveren accenten bij elkaar. Ik kwam uit bij dit vestje met gouden draadje, dit topje met zilveren pailletten, dit giletje met gouden details en dit armbandje met zowel goud als zilver. Voor wie kan tellen: toen was het inderdaad 3-2 voor goud, en dus was mijn zilveren zeepaard de perfecte gelijkmaker. En nee: ik maak geen grapje (zo denk ik echt).

Wat vind jij van mijn zeepaardketting? En van de rest van de outfit?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M vestje
H&M Divided pailletten top
tweedehands gilet
Warehouse via eBay broek
H&M Divided schoenen
onbekende armband
Lauzz.nl zeepaardketting


Foto’s door Bas Visserman.

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties