logo
28 May 2012

“Streetstyle” – Events

Gepost in fashion

Om het luchtig te houden op deze zonnige dag, om de examenleerlingen nog wat last minute inspiratie te geven, en om stylish een nieuwe week te beginnen: daarom heb ik wat oudere en nieuwere “streetstyle” foto’s verzameld, die ik gemaakt heb op de events waar ik kom. Daar zijn zo vaak zulke mooie mensen, zulke mooie kleding, en vooral ook (sterk vertegenwoordig in dit rijtje!) zulke mooie schoenen! Zonde dat ze op mijn harde schijf liggen te verstoffen, toch?

Geniet van je – hopelijk- vrije dag vandaag!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ik ben helemaal verliefd op de strappy shoes van de eerste foto. Heb jij een favoriete foto?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties