logo
31 May 2012

Win! – Het Modemeisjes by Lake Side EK-jurkje

Gepost in overig

Gelukkig ontving ik vandaag niets dan lof over het EK-jurkje van de Modemeisjes, en dat komt héél mooi uit. Zowel voor mij (ik word daar natuurlijk altijd blij van) als voor jullie. Waarom? Ik geef een EK-jurkje weg! De allermooiste en -leukste, vind ik zelf. Zoals je kon zien bij de outfitpost van vandaag, is ie strapless en lekker kort. Mocht het tijdens het EK mooi weer zijn (dat hopen we natuurlijk wel!), dan krijg je er ook nog een mooi kleurtje door. Om het jurkje niet te tuttig te maken zijn er de rits en zakjes, die het jurkje een wat stoerder gevoel geven. En nergens zie je een rood-wit-blauw vlag, dus mocht je hem té leuk vinden om hem ook naast het EK te dragen dan hoef je je nergens voor te schamen!

Ik hoorde vandaag o.a. dat het jurkje een stuk minder ordinair staat dan verwacht. Nogmaals dames: niets is ordinair op zichzelf. Het is net wat je er zelf mee doet. En ja, zie dat als een uitdaging en doe mee!

Ook heb ik begrepen dat een hoop van jullie (nog) niets hebben (gekocht) voor het EK. Heel logisch, begrijpelijk en voel je vooral ook niet verplicht, maar… nog een reden om wel mee te doen!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Win!

Wil jij kans maken om dit jurkje van de Modemeisjes by LakeSide te winnen?

– Volg fashionisaparty.com via minimaal één van de volgende social media: Facebook / Bloglovin /Twitter

– Tweet, like (via Bloglovin of Facebook) of deel (via Twitter of Facebook) (over) deze winactie.

– Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee wilt doen, waar je me volgt, en hoe/waar je gedeeld of geliked hebt.

Succes!

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland. Meedoen kan t/m 5 juni 2012. De winnares wordt willekeurig gekozen en krijgt persoonlijk bericht. Je kunt kiezen uit  maat XS t/m XL.

Foto’s door Yara Verheij. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties