logo
18 June 2012

A Touch Of Fashion – Simpel is zo simpel niet

Gepost in fashion
Eén keer in de twee weken verschijnt er op maandag een fashion column/rubriek door mijn hand op het leukste beautyblog van Nederland: www.veracamilla.nlWe call it A Touch Of Fashion!

Deze A Touch Of Fashion heb ik het over mijn uitgesproken stijl en hoe ik leer ook ‘simpeler’ te waarderen. Het kostte even wat jaartjes mode- en levenservaring, maar nu ik meerderjarig ben lijk ik het niet meer zo van de daken te hoeven schreeuwen met mijn stijl. Dat laatste is trouwens iets anders: deze column gaat vooral over waarom het vinden van iets simpels zo simpel nog niet is.

Photobucket

Volg je me nog? Voldoende nieuwsgierig geworden? Je leest de nieuwe A Touch Of Fashion hier.


Bron foto

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties