logo
28 June 2012

Battle of the outfits – Rozenbody

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledinstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

In deze Battle of the outfits één outfit die al behoorlijk oud is (van twee jaar geleden), één outfit die heel recent is (van nog maar een paar weken geleden), en één outfit die daartussen in zit (ruim een jaar geleden). Deze body heb ik dan ook al een tijdje, en ik draag hem niet héél vaak, maar ik ben er nog wel steeds dol op. Vanaf het moment dat ik hem zag was het eigenlijk al liefde, en nog steeds vind ik de pasvorm, kleuren en de print prachtig! Hij is afkomstig van de H&M Divided Exclusive; een lijn van H&M die inmiddels meer dood dan levend is volgens mij.

Voor het eerst is mijn mening heel uitgesproken en dénk ik dat jullie het unaniem met me eens zijn (maar verras me!). Bij de eerste outfit denk ik vooral: ‘waarom zit mijn broek zo laag?’. Bij de tweede outfitpost denk ik vooral: ‘doe die parelketting af’. En bij de derde outfitpost denk ik: ‘iets stoerder dan hoe ik er dagelijks uit wil zien, maar wel verreweg het leukste van deze drie outfits!’. Deze outfit is dan ook verreweg het meest recent, en daarmee het beste in mijn huidige stijl.

Nogmaals: ik dénk dus dat jullie hetzelfde denken, máár… laat vooral je bevestiging/protest horen!

Welke outfit wint de battle? Nummer 1, 2 of 3?

P.S. Voor als je de uitslag van de vorige Battle of the outfits gemist hebt: hier vindt je de uitslag. Ook de uitslag van deze battle komt over een paar dagen weer op Facebook!

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

H&M Divded Exclusive body


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties