logo
27 June 2012

Beeldmateriaal – Juni

Gepost in beauty, fashion, overig
In deze rubriek zie je simpelweg interessant, inspirerend, intrigerend en aansprekend “beeldmateriaal” verzameld.

De maand juni is alweer bijna voorbij, en dus is het hoog tijd voor de ‘inspiratie rubriek’ op fashionisaparty.com: Beeldmateriaal. Ik viste opnieuw weer een paar ‘oude’ foto’s uit mijn archief, máár er zitten ook foto’s bij die ik vandaag nog heb opgeslagen. Échte inspiratie is wat mij betreft tijdloos en altijd wel toepasbaar.

Hopelijk fleurt dit beeld de regenachtige dag van vandaag een beetje op.

Photobucket
A-symmetrie kan een item echt maken; dat is wat ik voornamelijk heb geleerd van de show van de afstuderende studenten van ArtEZ. Deze bril ziet er vooral uit alsof je een zichttest moet doen, maar hij is ook wel erg schattig. Bron foto. 

Photobucket
Deze foto staat al tijden op mijn harde schijf, maar ik kijk er nog regelmatig. Dat geeft al aan dat deze foto wat mij betreft erg tijdloos is. De schoenen zijn erg klassiek, net als de jeans eigenlijk. En de tatoeage geeft het geheel zo’n spicy detail. Bron foto.

Photobucket
Super tof vind ik dat: een kledingstuk geïnspireerd op een ander kledingstuk. Zoals in dit geval de spijkerrok, geïnspireerd op het spijkerjasje. Bron foto.

Photobucket
In de vorige editie van Beeldmateriaal stond ook al een foto van Doutzen. Dat terwijl ik niet eens zo’n enórme fan van haar ben, maar dit vind ik wel erg goed gedaan: de ogen vrijwel dezelfde kleur geven als de achtergrond. Wat mij betreft nog nét mooi en niet te gephotoshopt. Bron foto onbekend.

Photobucket
Dagelijks zie ik zoveel kleding, afbeeldingen en collecties dat ook ik ze soms gewoon vergeet of niet meer uit elkaar houd, eerlijk gezegd. Zo was ik spontaan verliefd op dit jurkje toen Vera hem liet zien in één van haar shoplogs, terwijl nu bleek dat ik hem allang op mijn computer had staan. Bron foto

Photobucket
Je haar vol met gekleurde schuifspeldjes en de rest van je outfit in zwart en wit houden: lijkt me een geweldig gezicht. Bron foto.

Photobucket
Een prachtige foto vind ik dit gewoon: net alsof ze in een cocon zit, toch? Bron foto.

Photobucket
Niet alleen a-symmetrie, ook contrast is een belangrijk aspect van mode. Deze schoenen kunnen wat dat betreft niet meer stuk: ze hebben het allebei! Bron foto.

Photobucket
Deze foto hebben jullie te danken aan mijn konijnen-nestje-hormonen vrees ik, hihi. Nog steeds ben ik een beetje bang dat ze het niet allemaal redden (wat niet echt ergens op is gebaseerd, maar gewoon bezorgdheid is eigenlijk…), maar hopelijk worden ze uiteindelijk allemaal even poepig als deze. Bron foto.

Photobucket
Het ‘Mucho Gusto’ jasje: ineens was ie daar, o-ver-al. Ik maak het eerlijk gezegd niet vaak mee dat zoiets bonds en kleurrijks zo’n trend wordt, dus mij hoor je eigenlijk niet klagen. Bron foto

Photobucket
Prachtig vind ik dit: van deze haarwerken zou ik echt wel een hele serie foto’s aan mijn muur willen hebben hangen. Én ‘mode’ én dieren, toch wel belangrijke liefdes van me. Bron foto.

Photobucket
Het leuke van dit rokje vind ik dat het Pacman aspect er niet té dik bovenop ligt. Als je heel snel kijkt dan zie je gewoon een gele en een witte vlek: pas in tweede instantie zie je het ‘grapje’. Zoiets ‘verborgens’ vind ik altijd bijzonder aan kleding. Bron foto.

Photobucket
Rood/wit is de kleur van een hoop voetbalclubs (ik ga me er niet aan wagen op te noemen welke), en daarnaast roept het bij mij een spoedeisendehulp-associatie op, maar sinds Isabel Marant met de rode tie-dye broek kwam is rood/wit ook een belangrijke mode-combinatie en weet je… ik kan er wel aan wennen. Bron foto.

Photobucket
Geef toe: je hebt nog nooit iemand zo stylish door de wind zien lopen. Wel? Bron foto.

En? Ga je nu weer wat opgewekter naar buiten? Wat is je favoriete afbeelding?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties